logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Bo i attraktive omgivelser

På Villa Havblikk vil du bli en del av et hyggelig fellesskap, med pent opparbeidede lekeplasser/ fellesarealer og med barnevennlige omgivelser rundt deg. Her bor du midt i den store sommerdrømmen, med både sjøen, båtlivet og andre fritidsaktiviteter like i nærheten. I dette området ligger alt til rette for at hele familien skal få et trygt og godt liv.

Son er et attraktivt område både om sommeren og vinteren. Den sentrale beliggenheten på Villa Havblikk gir nærhet til badestrender, slalåmbakke og flere fine turområder. I tillegg finnes det en rekke idretts- og aktivitetstilbud i området for deg som ønsker å holde på med organisert idrett. Det er kort vei til nærmeste barnehage, skole og dagligvarebutikk. Idylliske Son sentrum er kun 3 km unna ditt eget nabolag, med en rekke koselige kaféer, restauranter og butikker langs havnepromenaden.

Fra Villa Havblikk er det kort vei til bussholdeplassen langs Store Brevik vei. Denne bussen korresponderer med togavgangene på Sonsveien stasjon, noe som gjør det enkelt å komme seg videre med toget både sørover mot Moss og nordover mot Oslo. Det er bilparkering for pendlere på togstasjonen. For deg som ønsker å kjøre bil til jobb er reisetiden 40 minutter til hovedstaden og 10 minutter til Moss. Hvis du ønsker å shoppe i nærområdet kan vi anbefale Vestby Storsenter eller Oslo Fashion Outlet, et eldorado for deg som er på jakt etter merkevarer til en billig penge. Begge sentrene ligger et kvarter unna med bil.

Nabolagsprofil

Skole og utdanning

Villa Brevik sogner til Brevik barneskole som ligger 600 meter unna.

Butikker og café

Son sentrum har mange butikker og restauranter og ligger kun 3 km unna.

9 hulls golfbane

Like utenfor Son sentrum er det 9-hulls golfbane og spa og treningssenter.

Se hva naboene mener om området Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!