logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Utsikten er formidabel og standarden høy

Det nye byggetrinnet på Hagaplassen - i solhellinga bak Oskar Sylte på Årø i Molde - består av 18 fantastiske leiligheter med rå utsikt. Er man rask på labben, kan man være med å påvirke både standard og materialvalg, sier salgskonsulent i Block Watne, Kristin Ødegård Vatne

Utsikten er formidabel og standarden høy

41 av 58 boliger allerede solgt

Hagaplassen i Molde byr på et variert bomiljø med nærhet til naturen og friluftsliv, men likevel kun 10 minutter unna sentrum med bil. Her bor det både førstegangskjøpere, barnefamilier, godt voksne og pensjonister.

Fra før av er det ferdigstilt og solgt 41 boliger – både leiligheter og rekkehus. I dette byggetrinnet gjenstår det 16 leiligheter med smarte planløsninger, luftige og lyse rom med en aldeles formidabel utsikt over Fannefjorden og Romsdalsalpene. 

Utsikten er formidabel og standarden høy

- Det er ingen tvil om at utsikten er en viktig del av pakken når du kjøper leilighet her. Det å sitte på stua og se ut av store vinduene på fjellene og fjorden, det oppleves som noe helt ekstraordinært vakkert og spektakulært, forklarer Vatne i Block Watne.

79 kvadratmeter

Alle leiligheten er på 79 m2 (BRA), har åpen stue- og kjøkkenløsning, to gode soverom med garderobeskap, samt bod både ute og inne. På alle gulv, bortsett fra på badet, er det lagt moderne og lys eikeparkett fra Boen.

Det er fire leiligheter i hver av byggene – to i hver etasje. Leilighetene i første etasje har markterrasse. Leilighetene i andre etasje, har stue- og kjøkkendel med skrå himling med over 3 meter takhøyde på det høyeste. Alle leilighetene i andre etasje leveres med vedovn.

HTH og Bosch på kjøkkenet

- Kjøkkenet består av en romslig innredning fra HTH med både godt med skapplass og arbeidsplass. Kjøkkenet leveres med integrerte kvalitetshvitevarer fra Bosch, forklarer Vatne. 

Utsikten er formidabel og standarden høy

Bad og vaskerom

Det flislagte badet med vegghengt toalett leveres naturligvis med varmekabler i gulv.

- En ting som er veldig populært er det tilstøtende vaskerommet med skyvedør hvor man kan skjule både vaskemaskin og tørketrommel bak, sier hun.

Nærområdet har alt

Fra Hagaplassen er det trygg skolevei til Kviltorp barneskole og Bergmo ungdomsskole. Det fins også flere barnehager i nærheten, og det er dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet.

- Ellers er det et godt utbygd gang- og sykkelveinett i området, samt gode bussforbindelser til sentrum og også i retning Hjelset og Fræna, sier hun.

I området ligger også noen av Moldes større arbeidsplasser og du bor du midt i smørøyet for ungenes fritidsaktiviteter; Akerhallen og Rivalbanen ligger ikke langt unna.

Golf og ski

Golfbanen og Tusten skisenter finner du også i umiddelbar nærhet. Det er også nærhet til både badeplassen på Retiro og småbåthavna på Tøndergård.

- Å bo på Hagaplassen er generelt en stille og rolig opplevelse i landlige og flotte omgivelser med ubegrenset tilgang til friluftsliv og turmuligheter, forklarer Vatne.

De første er innflyttingsklare til høsten

- Leilighetene er plassbygde av lokale tømrere og håndverkere. Dette er altså ikke modulbygde ferdighus. De første leilighetene blir innflyttingsklare til høsten, og det medfølger grunnmur til carport og en utendørs parkeringsplass, sier hun og legger til:

- Dette er lettstelte leiligheter hvor du slipper å tenke på oppussing på mange, mange år. Her får du også balansert ventilasjon som gir godt inneklima og lave fyringsutgifter. En annen ting som er verd å trekke frem, er den lave dokumentavgiften på nybygg, hvor det kun er dokumentavgift på tomteprisen. Det kan også være greit å sjekke de gode rentebetingelsene Block Watne-kunder får på lån gjennom OBOS-banken, avslutter Vatne.

Prisen på leilighetene er fra 2 898 000,- og det er fellesvisning hver torsdag. Om du ønsker privatvisning, ta kontakt med salgskonsulent Kristin Ødegård Vatne i Block Watne på telefon 934 97 406. 

Her kan du se leilighetene på Hagaplassen
Utsikten er formidabel og standarden høy
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!