logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

På Sveatunet har du flott utsikt til sjøen og det meste innen rekkevidde.

Bo naturskjønt i sentrale omgivelser! Sveatunet ligger sjeldent bra til. Med skog og grøntarealer som nærmeste nabo er rekreasjonsmulighetene rett i nærheten, og utsikten bra for både sjel og sinn. Med stier og skiløyper lett innen rekkevidde er det nesten ikke annet man trenger av fritidstilbud, 
likevel er mulighetene mange. Området har kunstgressbane, idrettshall, nærmiljøanlegg og lekeplasser i nærheten, og gode tilbud for alle interesser.

ALT DU TRENGER I NÆRHETEN
På tross av den fredelige beliggenheten, er likevel det meste du trenger i umiddelbar nærhet. Sveatunet ligger ti minutter kjøretur fra Hommelvik sentrum, med butikker, idrettsanlegg, serveringssteder og andre servicetilbud. Sveberg skole, Sveberghallen, Sveberg barnehage og Vidhaugen barnehage er alle i kort avstand fra boligområdet.

LETT Å KOMME SEG RUNDT
Skulle behovet melde seg for storbyliv, er mulighetene godt tilrettelagt. Jernbanestasjonen er bare ti minutter unna, og det er god offentlig kommunikasjon til Trondheim, Stjørdal og Værnes. Det er dessuten kort vei til E6 og veien videre både nordover og sørover. Det gjør Sveatunet til et svært attraktivt sted for deg som ønsker å nyte byens mangfold, og likevel vil ha grønn og landlig idyll.

Nabolagsprofil
Les mer om nabolaget her Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!