logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Rekkehus på flat tomt 

Vi legger ut seks nye rekkehus for salg. Disse er kjedet sammen med tre boliger i hver rekke. Rekkehusene går over to etasjer, og får en fin sørvendt beliggenhet. I første etasje finner vi entré, et praktisk bad og bod med plass til garderobe. Videre kommer det et romslig kjøkken og stue med god plass til sittegruppe. Her er også doble dører ut til en stor terrasse. I andre etasje ligger tre soverom, bad, bod og en hyggelig TV-stue. Boligene kommer også med carport og utvendig bod. Du kan se illustrasjoner av rekkehusene i bildekarusellen under prislistene. Boligene er godkjent for 80% Husbankfinansiering.

Rekkehus på skrå tomt

De fem rekkehusene får inngang i underetasjen der det også ligger carport og sportsbod. Fra entréen kommer du inn i hall med trapp, to soverom, kombinert bad og vaskerom, samt innvendig bod. Opp trappen ligger hovedsoverommet med walk-in closet, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til stor terrasse.

Leiligheter

Det første byggetrinnet består av tilsammen 12 leiligheter, fordelt på tre leilighetstyper på hhv 54, 64 og 88 kvadratmeter (BRA). Boligene ligger i lavhus på to etasjer, og vil passe både førstgangsetablerere, så vel som etablerte familier som er ønsker en arealmessig mindre, men mer effektiv og lettstelt bolig med lite vedlikehold. Leilighetene har felles biloppstillingsplass på sameiets tomt, og vil få en solrik og flott plassering tett på naturen, tursti og Spannavannet. Samtidig blir en del av et etablert bomiljø og godt bomiljpø på Spanne. Block Watne sørger selvsagt for opparbeidet infrastruktur og flotte fellesarealene til felles glede for sameiets beboere.

Første salgstrinn består av seks leiligheter.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Spannatoppen med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Eneboligene på området er utsolgt

Illustrasjoner av boligene
Spannatoppen
Illustrasjon leiligheter
Spannatoppen
Slik ligger leilighetene mot bebyggelsen
DCIM\100MEDIA\DJI_0046.JPG
Illustrasjon fasade rekkehus på skrå tomt
DCIM\100MEDIA\DJI_0033.JPG
Illustrasjon fasade rekkehus på skrå tomt
Spannatoppen
Illustrasjon fasade rekkehus på skrå tomt - kveldsstemning
Spannatoppen
Illustrasjon utsikt fra terrasse på rekkehus på skrå tomt
Spannatoppen
Illustrasjon fasade rekkehus på flat tomt
Spannatoppen
Illustrasjon fasade rekkehus på flat tomt
Spannatoppen
Illustrasjon fasade rekkehus på flat tomt
Spannatoppen
Illustrasjon fasade rekkehus på flat tomt
Spannatoppen
Illustrasjon fra stue i rekkehus på flat tomt
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!