logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Fredelig nabolag med det du trenger tilgjengelig

Boligene vil ligge fantastisk til, tett på naturen, tursti og det idylliske Spannavatnet. Samtidig blir de en del av et allerede etablert bomiljø som beskrives i svært gode ordelag. Spannatoppen vil ha ferdig opparbeidet infrastruktur og flotte fellesarealene til glede for alle nabolagets beboere. Ferdigstilt vil området fremstå som et eldorado for folk i alle livssituasjoner – både barnevennlig, trygt, rolig og utbant på samme tid.

Boligene i Spannatoppen kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og eneboliger, noe som gir et mangfoldig bomiljø. Her vil det bo mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt variert nabolag tilrettelagt for hyggelig fellesskap.

Det du trenger i nærheten

Byggefeltet på Spannatoppen ligger grønt, fredelig og naturskjønt. Samtidig er man strategisk plassert, midt mellom regionens desidert største handelssentrum på Raglamyr i Haugesund og Norheim/Oasen på Karmøy. Boligfeltet vil få flere lekeplasser og flotte rekreasjonsmuligheter. En spasertur unna finner du både barnehager og skole. Kun et par hundre meter unna finner du Kiwi nærbutikk, frisør og andre servicetilbud.

Området kan tilby både idrettssenter, treningssenter og golfbane for sportsinteresserte. Det er også flere sjarmerende vann for fiskeglade, noe som tilrettelegger for fine naturopplevelser og en god oppvekst for både små og store. For de uten bil er det hyppige bussavganger til Norheim og Haugesund. Ellers er det kort avstand (1,5 km) enten man velger bil, sykkel eller bare å spasere til Oasen Storsenter eller Amanda Storsenter. Kort og godt et område som ligger strategisk plassert, midt mellom og i nærheten av alt vår flotte region har å tilby.

 

Nabolagsprofil

Shopping

Oasen Storsenter og Amanda Storsenter

Skoler

Barneskole, ungdomsskole og videregående skole i området

Barnehager

Flere barnehager i området

Se hva naboene mener om området Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!