logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om prosjektet

Om Sørbøhagane

Sandnes er byen som vokser raskest i Norge, fordi stadig flere velger seg Sandnes som sin neste hjemby. Grunnen er enkel: Her er det godt, trygt og spennende å bo! I Sandnes har innbyggerne et levende sentrum med et mangfold av både butikker og spisesteder, et godt kulturtilbud i for eksempel Sandnes Kulturhus og Sandnes kino, et fenomenalt utvalg av turmål i vakker natur, god barnehagedekning og mange spennende jobbmuligheter.

Også Sørbøhagane blir et godt, trygt og spennende sted å bo. Her kommer gode boliger med spennende og innholdsrike omgivelser.

Sørbøhagane utvikles med utgangspunkt i et grønt og frodig kulturlandskap. En særdeles innholdsrik og spennende grøntplan er utarbeidet for å ivareta arven fra områdets historie så langt det lar seg gjøre med tanke på gamle steingarder, trær og stier. Grøntplanen inneholder også blant annet baner for fotball, BMX, sandvolley, tennis og basketball, eget område med treningsapparater og store steiner med klatregrep, amfi med skatepark, pergola og solvegg med benk og flere lekeplasser og sittegrupper.

Store deler av boligene og uteområdene blir tilrettelagt i henhold til prinsippene om universell utforming. Det blir også tilrettelagt for bygging av tre barnehager, og i planen for området er det satt av plass til bydelssenter og butikker.

Bilder fra området
Sørbøhagane
Oversikt
Sørbøhagane
Ved Stokkalandsvannet
Sørbøhagane
Ved Stokkalandsvannet
Sørbøhagane
Sørbøhagane
Ferdige boliger sett fra Stokkalandsvannet
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!