logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Leiligheter i grønne omgivelser

Totalt 26 leiligheter skal vi bygge i Sommerenga. Her kan du få 2-, 3- eller 4-roms leilighet med stilrent uttrykk og moderne planløsning. Det er lagt stor vekt på praktiske, arealeffektive løsninger som skaper god romfølelse i boligen. Leilighetene har ett til tre soverom, bad, entre og en åpen løsning som forbinder stuen med kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til en romslig balkong som enten er sydvendt eller vestvendt, og derfor har herlige solforhold. Her kan du virkelig nyte varme dager og lange lune sommerkvelder!

Enebolig i kjede

Fem flotte eneboliger i kjede over to etasjer ligger også på Sommerenga. To stuer, to bad, tre soverom og en fantastisk terrasse følger med. Fra loftstuen er det utgang til en romslig veranda med herlige solforhold. Her kan du virkelig nyte varme dager og lange, lune sommerkvelder. Det er også tilgang til markterrasse fra stuen i første etasje. Eneboligene har gode oppbevaringsmuligheter med hele to innvendige boder. I tillegg får du egen carport, og tilgang til parkeringsplass for gjester.

4-roms rekkehus

4-roms rekkehus som leveres  nøkkelferdige, med arealeffektiv planløsning og med lyse flater i alle rom.  Alle tre boligene går over to etasjer og ligger flott til på en solrik tomt. Du vil bo i et praktisk hjem med en entré, stue, kjøkken, bad, WC, tre soverom og bod. Rekkehusene får utgang til en flott
balkong i 2. etasje, samt en herlig terrasse/platting i 1. etasje. 

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Sommerenga med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Illustrasjoner fra Sommerenga
Sommerenga
Leilighet i trivelige småhus - illustrasjon
Sommerenga
Utgang til terrasse fra kjøkken/stue - illustrasjon
Sommerenga
Kveldsstemning på terrassen - illustrasjon
Sommerenga
Illustrasjon av enebolig i kjede
Sommerenga
Illustrasjon fra interiør i enebolig i kjede
Sommerenga
Illustrasjon fra felleområde kveldstid
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!