logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Solkollen - en varmere hverdag

På Solkollen vil du bli del av et nabolag med mennesker i alle aldre, i et område som har mye å by på for både store og små. Det mangfoldige boligmiljøet skaper et varmt fellesskap hvor unge og voksne lever sammen - og trives med hverandre. Totalt skal det bygges 83 boliger på Solkollen fordelt på eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter. Tomtene blir ferdig opparbeidet og fellesarealene skaper sosiale møteplasser.

Eneboliger

Nå har du muligheten til å sikre deg en moderne enebolig på idylliske Solkollen. Her skal vi bygge 4- og 5-roms eneboliger med smarte planløsninger, gode oppbevaringsmuligheter og herlige uteområder. Samtlige boliger kommer med åpen stue- og kjøkkenløsning, to bad og romslige soverom. Her har familien alt dere trenger for å trives i hverdagen.

Nye tomannsboliger

Boligene passer alt fra nyetablerte til eldre, og vil komme med praktiske fasiliteter som gjør hverdagen mer behagelig for både store og små. Her får du alle soverommene på ett plan, stue og kjøkken i overetasjen og nok av plass til å invitere til hyggelige lag både inne og ute. Samtlige boliger kommer i en standard du forventer av et helt nytt hjem fra Block Watne. Her kan du flytte rett inn i en nøkkelferdig bolig – uten å tenke på oppussing i mange år fremover.Alle boligene kommer med den samme smarte planløsningen over to etasjer, BRA 104,6 m2, P-rom  97,3 m2. Inngangsdøren er ved siden av carporten og den tilhørende sportsboden på bakkeplan. Når du går inn døren vil du komme inn i en romslig entré med plass til det du trenger av ytterklær og sko. Etasjen består videre av tre gode soverom som passer både barn og voksne. Det største av soverommene får egen utgang til en flott terrasse på 14,7 m2. I tillegg vil etasjen bestå  av et fint bad med plass til vaskemaskin og dusj. Tar du trappen opp til andre etasje vil du komme til hjertet av tomanns boligene. Dette planet består av en flott stue- og kjøkkenløsning med plass til en spisestue. Her ligger  alt til rette for at dere skal kunne  invitere venner og familie på hyggelige selskap og smaksrike måltider. Ved siden av kjøkkenet vil det også være en praktisk bod. På toppen av det hele vil etasjen bestå av en utgangsdør til den herlige terrassen på hele 25,8 m2. Terrassen er enten syd- eller vestvendt. Her kan du slappe av og nyte varme sommer-dager med flott utsikt over nærområdet.

Rekkehus og tomannsbolig

Her kan du nyte livet innendørs i den behagelige atmosfæren, eller ta turen ut på de flotte utearealene når det er fint vær. Boligene kommer med både markterrasse i første etasje og en stor terrasse over egen carport. I den første etasjen finner du en romslig entré med garderobeplass, tre sove rom, et bad og en praktisk bod. Utgangen til markterrassen finner du i det ene soverommet. Går du opp trappen til andre etasje vil du se et bad, et moderne kjøkken, en stue og utgangen til en stor terrasse med gode sol­ og utsiktsforhold. Du får en flott carport og en praktisk sportsbod rett utenfor din egen utgangsdør. Vi tilrettelegger selvfølgelig for lading av elbil i disse boligene.

FLOTTE SOL- OG UTSIKTSFORHOLD
Flytt inn i et lunt hjem som utnytter hver eneste kvadratmeter til det fulle, BRA 123, P-rom 117 kvadratmeter. Både rekkehusene og 2-mannsboligen en standard du kan forvente av et helt nytt hjem. Her kan du nyte livet innendørs i den behagelige atmosfæren, eller ta turen ut på de flotte utearealene når det er fint vær. Samtlige av disse boligene kommer med både markterrasse i første etasje og en stor  terrasse over din egen carport.

PLANLØSNING 
I den første etasjen finner du en romslig entré med garderobeplass, tre soverom, et bad og en praktisk bod. Utgangen til markterrassen finner du i det ene soverommet. Går du opp trappen til andre etasje vil du se et bad, et moderne kjøkken, en stue og utgangen til en stor terrasse med gode sol- og utsiktsforhold. Du får en flott carport og en praktisk sportsbod rett utenfor din egen utgangsdør. Vi tilrettelegger for lading av elbil i disse boligene også.

Leiligheter

Leiligheter 6 – mannsbolig – hus 2

Det er totalt 3 bygg med 6-mannsboliger, pr i dag så er det hus 2 som er for salg. Alle leilighetene i 6-mannsboligen har to soverom og endeleilighetene er litt større enn de i midten. Alle har flotte uteplasser. Leilighetene i 1. etasje har markterrasse og en liten hage mens de i 2. etasje har romslige balkonger. Når du går inn i disse flotte boligene vil du finne en romslig entrè med garderobeplass. Videre inn vil du ha to soverom, en praktisk bod og et moderne bad. Innerst i samtlige leiligheter vil det være en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til markterrasse eller balkong. Leilighetene har parkering i carport bortsett fra de i midten. De har egen biloppstillingsplass. I forbindelse med carport/biloppstillingsplass er det sportsbod.

Leiligheter 8-mannsbolig - hus 1

Velg den leilighetsstørrelsen som passer deg og din familie. 8-mannsboligen (hus 1) har både 3- og 4-roms leiligheter med flotte uteplasser. Leilighetene i 1. etasje har markterrasse og en liten hage mens de i 2. etasje har romslige balkonger. Når du går inn i disse flotte boligene vil du finne en romslig entrè med garderobeplass. Videre inn vil du ha enten to eller tre soverom, en praktisk bod og et moderne bad. De største leilighetene får også et eget WC. Innerst i samtlige leiligheter vil det være en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til markterrasse eller balkong. Alle leilighetene i 8-mannsboligen får parkeringsplass i carport.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Solkollen med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Illustrasjoner av boligene på Solkollen
Solkollen - Sandefjord
Oversiktsillustrasjon
Solkollen - Sandefjord
Illustrasjon inngangsparti hus 9 og 10
Solkollen - Sandefjord
Illustrasjon fra hus 9
Solkollen - Sandefjord
Illustrasjon fra terrasse hus 9 og 10
Solkollen - Sandefjord
Illustrasjon fra stue rekkehus og tomannsbolig
Solkollen - Sandefjord
Illustrasjon oversikt - rekkehus og tomannsboliger lengst opp
Solkollen - Sandefjord
Tomannsboliger hus 11-13 og 11-16
Solkollen - Sandefjord
Tomannsboliger
Solkollen - Sandefjord
Tomannsboliger stue
Solkollen - Sandefjord
Tomannsboliger kjøkken
Solkollen - Sandefjord
Hus 19, 20 og 21
Solkollen - Sandefjord
Hus 19, 20 og 21
Solkollen - Sandefjord
Hus 19, 20 og 21 stue
Solkollen - Sandefjord
Hus 19, 20 og 21 kjøkken
Solkollen - Sandefjord
Oversikt
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!