logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om prosjektet

En varmere hverdag

Nye boliger på Solkollen i Sandefjord kommune - en god pasning fra Helgerød Idrettspark og en kort spasertur ned til sjøen. I nærheten finner du også flotte turområder, gode klatremuligheter, nærbutikker, skoler og barnehager. Her skal leiligheter, rekkehus og eneboliger bli til et varmt fellesskap hvor unge og voksne lever sammen og trives med hverandre. På Solkollen kan både barn og voksne leve i trygge omgivelser, finne gode venner og nyte alle årstidene.

MILJØ I FOKUS
Miljøtiltak er en viktig del av driftsplanleggingen i dette prosjektet, og vi vil til enhver tid ivareta de gjeldende myndighetskravene som finnes på dette feltet. I likhet med i leilighetene vil du få godt isolerte konstruksjoner i gulv, yttervegg og tak i ditt nye hjem. Det leveres solide vinduer med lavt varmetap og god vindtetting med lav luftlekkasje. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner sikrer en jevn og stabil innetemperatur i samtlige rom. Disse boligene kommer også med Sedum-tak.

På Solkollen vil du bli del av et nabolag med mennesker i alle aldre, i et område som har mye å by på for både store og små. Det mangfoldige boligmiljøet skaper et varmt fellesskap hvor unge og voksne lever sammen - og trives med hverandre. Totalt skal det bygges 83 boliger på Solkollen fordelt på eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter. Tomtene blir ferdig opparbeidet og fellesarealene skaper sosiale møteplasser.

Bilder fra området
Solkollen - Sandefjord
I skogen til høyre i bildet kommer Solkollen
Solkollen - Sandefjord
Fotballbane like ved
Solkollen - Sandefjord
Kort vei til sjøen
Solkollen - Sandefjord
Kort vei til sjøen
Solkollen - Sandefjord
Kort vei til sjøen
Solkollen - Sandefjord
Oversiktsillustrasjon
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!