logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

 Leiligheter i firemannsbolig Skoran 29-35

Lekker 4-mannsbolig hvor hver leilighet er på 79 kvm (BRA). Et tydelig kjennetegn på boligene er de spennende fasadene og de praktiske planløsningene hvor hver eneste kvadratmeter er utnyttet optimalt.

Rekkehus i Skoran 39-43

Boligene går over to etasjer og består av åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til uteareal. Kjøkken og bad kommer med innredning fra HTH. Boligen har hele fire soverom, hvorav det ene kan fjernes dersom man foretrekker større stue. Boligen ligger i et etablert bomiljø med ferdig opparbeidet infrastruktur på fellesarealene. Egen carport er integrert i første etasje med lett adkomst via boligens hovedinngang. Utearealene blir levert ferdig opparbeidet.

Eneboligtomter

På boligfeltet er det planlagt eneboliger. Feltet består av 16 store og flotte tomter nær sentrum. Noen har utrolig fin utsikt. Alle boligene selges uten byggeklausul. 

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Skoratuå med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Slik blir boligene
Skoratuå - Skoran Sirevåg
Rekkehus inngangsside
Skoratuå - Skoran Sirevåg
Fasade hageside
Skoratuå - Skoran Sirevåg
Illustrasjon fra kjøkken
Skoratuå - Skoran Sirevåg
Illustrasjon fra stue
Skoratuå - Skoran Sirevåg
Fasade leiligheter Skoran 29-35
Skoratuå - Skoran Sirevåg
Illustrasjon stue leilighet Skoran 29-35
Skoratuå - Skoran Sirevåg
Oversikt
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!