logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Leiligheter og enebolig - mange valg for ny bolig på Skadberg

NYHET: Enebolig i Sandangersvingen 56
Boligen går over tre etasjer, har gode oppbevaringsmuligheter og en rekke fasiliteter som gjør hverdagen både enkel og behagelig. Du får en romslig entré med plass til både yttertøy og sko. Videre får du åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til hage, fire soverom, to bad, innvendig bod, sportsbod, loftsstue og en herlig balkong/terrasse. Huset kommer også med carport på egen tomt.

NYHET: Sandangersvingen 25
Disse boligene har nabolagets beste beliggenhet mot et stort grøntområde med utsikt mot vest. Salgstrinnet består av fire leiligheter totalt; to duplexleiligheter og to 3-roms leiligheter.

Duplexleiligheter
De to duplexleilighetene går over 1. og 2. etasje, med BRA 117,4 og P-rom 111,1 kvadratmeter. Inngangen er i andre etasje. På dette planet finner du to soverom, et bad, en innvendig bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning og en flott balkong. Tar du trappen ned til første etasje vil du finne enda et soverom, en separat stue, et bad og utgang til en terrasse. Herfra kan du gå rett ut til den ferdig opparbeidede plenen rundt tomta. Bilen kan du parkere i carport i første etasje, hvor du også får en tilhørende bod på 6 kvadratmeter.

Tre-roms leiligheter
I dette salgstrinnet kan du også sikre deg en 3-roms leilighet i 3. etasje, med BRA 81,1 og P-rom 75 kvadratmeter. Leilighetene vil ha to soverom, et delikat bad og en innvendig bod. Stuen og kjøkkenet kommer som åpen løsning med plass til en innbydende spisestue. Her vil du bo i et svært lyst hjem med en takhøyde på opptil 3,5 meter. Disse leilig hetene bygges også med en flott balkong og carport i første etasje. Fra carporten vil du ha direkte tilgang til din egen sportsbod på seks kvadratmeter.

Tun 10, Sandangersvingen 21
I dette salgstrinnet kan du velge mellom to- til fire-roms leiligheter med god standard. Disse boligene kommer med lyse flater, kvalitets innredning fra våre leverandører og planløsninger som utnytter hver eneste kvadratmeter til det fulle. Bruksarealet strekker seg fra 64 til 94 kvadratmeter. Sandangersvingen 21 inneholder totalt seks leiligheter fordelt på tre etasjer.

Tun 10, Sandangersvingen 23
I Sandangersvingen 23 kommer 16 leiligheter. Her blir det en god fordeling med to-roms, tre-roms og fire-roms leiligheter. Leilighetene kommer i fem ulike størrelser, så sjansn er stor for at du finner en bolig som passer akkurat dine behov. Legg også merke til de to leilighetene i toppetasjen - den største har terrasse på 20 kvadratmeter og fin utsikt mot havet.

Tun 11, Sandangersvingen 46 og 48
Sjekk disse herlige leilighetene! I Sandangersvingen 46 og 48 ligger 32 leiligheter fordelt på 2-, 3, 4- og 5-roms boliger med areal fra 50 til 133 kvadratmeter BRA. I likhet med de andre boligene på Skadberg er det planlagt slik at alle skal få mest mulig lys og luft.

Leilighet (Tun 11 og Tun 12)
Spennende planløsninger, høy standard og ett, to, tre eller fire soverom! Fjernvarme, balansert ventilasjon og vannbåren varme gir behagelig inneklima og lavere fyringsutgifter. De solvendte balkongene er trukket inn for maksimal beskyttelse på dager med mye vær og vind.

Slik blir boligene
Skadberg
Illustrasjon
Skadberg
Her ser vi illustrasjon av Sandangersvingen 46 og 48
Skadberg
Fin ballplass på området
Skadberg
Illustrasjon fra Sandangersvingen 23, tun 10
Skadberg
Illustrasjon fra Sandangersvingen 23
Skadberg
Illustrasjon fra Sandangersvingen 23
Skadberg
Illustrasjon fra Sandangersvingen 23
Skadberg
Illustrasjon fra Sandangersvingen 23
Skadberg
Illustrasjon fra Sandangersvingen 23
Skadberg
Illustrasjon fra Sandangersvingen 23
Skadberg
Illustrasjon fra Sandangersvingen 23
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!