logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Samarbeidspartnere

Du er garantert kvalitetsløsninger når du velger fra våre leverandører, som alle er trygge merkenavn vi har samarbeidet med over lang tid.

Dudek Group
Vinduer

Dudek Group har siden 1984 produsert vinduer i tre. Dudek kan levere aluminiumsbeslåtte vinder. I tillegg til vinduer produserer Dudek Group også I-bjelker samt inner- og ytterdører.

Dudek Group
Fjerdingstad
Vinduer

H-vinduet Fjerdingstad har i mer enn 60 år produsert vinduer og dører i tre. I tillegg til H-vinduet produserer vi også andre produkter som innadslående vindu, skyvedøren skyv-tett og foldedør.

Fjerdingstad
Glava
Isolasjon

Med vår kompetanse og våre produkter skal GLAVA® redusere energitapet i alle typer bygg. På den måten bidrar vi til at samfunnet kan bruke energiressursene mer effektivt og miljøvennlig.

Glava
Grohe
Kraner, blandebatterier

Kvalitet, teknologi, design og bærekraft. Fire merkeverdier som illustrerer vår forpliktelse til å skape eksepsjonelle opplevelser. Hver gang du slår på en GROHE kran eller går inn i en GROHE dusj, så du kan føle forskjellen.

Grohe
HIKOKI Power Tools Norway AS
Spikring og festemidler

HiKOKI Norway AS leverer høytrykksverktøy for spikring, håndverktøy og festemidler til Block Watnes tømrere. Produktspekteret er beregnet på den profesjonelle bruker, og kvalitetsnivået er tilsvarende.

Hitachi PowerTools
HTH
Kjøkken

Det moderne liv krever sitt kjøkken! Et kjøkken fra HTH lever opp til kravene i det moderne liv. Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet - det er HTH.

HTH Kjøkken
Kährs
Parkett

Kährs er i dag et av verdens eldste gulvfirmaer. Vi har utviklet oss til englobal markedsleder med salg i 70 land og tilbyr et bredt spekter av gulvprodukter. Vår nøkkel til suksess er vår dype lidenskap for å skape vakre gulv.

Kährs
Litex
Våtromssystemer

Litex® membransystemer er utviklet for å bygge våtrom mest mulig trygt og effektivt. Materialene skal være raske og lette å jobbe med og resultatet blir garantert helt trygt når du følger systemet.

Litex våtromssystemer
Monier
Takstein

Monier har eksklusive takstein for klassisk arkitektur, og smarte, kostnadseffektive platetak for moderne hus, som f. eks. kjente produkter som Zanda og KDN. Vi tilbyr både tradisjon og nyskaping under det samme varemerket - Monier.

Monier
Porsgrund Bad
Bad sanitær

Porsgrund bad er en ledende leverandør av baderomløsninger og Norges eneste produsent av sanitærporselen! Med markedets største utvalg av baderomsporselen er det enkelt å finne en løsning som passer.

Porsgrund Bad
Siemens
Husholdningsapparater

Siemens Husholdning – for et moderne og stilrent hjem! Ta en titt på produkter, tips og smarte funksjoner som kan inspirere matlagingen og imponere middagsgjestene.

Siemens Husholdningsapparater
Swedoor JeldWen
Ytterdører

JELD-WEN Norge selger høykvalitetsdører til hele Norge under merkenavnet Swedoor. Med fokus på å utvikle, produsere og markedsføre løsninger for ethvert markeds-segment lever vi opp til vår viktigste verdi - pålitelighet.

Sweedoor
Trapperingen
Innvendig trapp

I Trapperingen mener vi at trappen er boligens viktigste møbel, som skal kle huset og gi interiøret særpreg. Derfor har vi et bredt utvalg av modeller, materialer og utførelser. Lokale fabrikker rundt omkring i landet er trygghet for kvaliteten.

Trapperingen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!