Søk i Blockwatne.no

Samarbeidspartnere

Du er garantert kvalitetsløsninger når du velger fra våre leverandører, som alle er trygge merkenavn vi har samarbeidet med over lang tid.

HTH
Kjøkken

Det moderne liv krever sitt kjøkken! Et kjøkken fra HTH lever opp til kravene i det moderne liv. Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet - det er HTH.

HTH Kjøkken
Boen
Parkett

BOEN's råvarer forvaltes og foredles med respekt for hvor de kommer fra - naturen. Å bevege seg på et parkettgulv fra BOEN skal gi en følelse av varme og energi.

Boen Parkett
Bosch
Husholdningsapparater

Vi setter vår ære i å tenke på den minste lille detalj og ikke overlater noe til tilfeldighetene. Vi produserer noen av verdens mest miljøbesparende hvitevarer av høy kvalitet.

Bosch Husholdningsapparater
Siemens
Husholdningsapparater

Siemens Husholdning – for et moderne og stilrent hjem! Ta en titt på produkter, tips og smarte funksjoner som kan inspirere matlagingen og imponere middagsgjestene.

Siemens Husholdningsapparater
Dooria
Innerdører

Vi bestreber oss på å fremstille produkter av høy kvalitet, og vier også stor oppmerksomhet til verdier, tradisjoner og ansvar. Vi gjør vårt beste for å gi deg det beste – det er den lille Dooria-forskjellen.

Dooria
Swedoor JeldWen
Ytterdører

JELD-WEN Norge selger høykvalitetsdører til hele Norge under merkenavnet Swedoor. Med fokus på å utvikle, produsere og markedsføre løsninger for ethvert markeds-segment lever vi opp til vår viktigste verdi - pålitelighet.

Sweedoor
Fjerdingstad
Vinduer

H-vinduet Fjerdingstad har i mer enn 60 år produsert vinduer og dører i tre. I tillegg til H-vinduet produserer vi også andre produkter som innadslående vindu, skyvedøren skyv-tett og foldedør.

Fjerdingstad
Glava
Isolasjon

Med vår kompetanse og våre produkter skal GLAVA® redusere energitapet i alle typer bygg. På den måten bidrar vi til at samfunnet kan bruke energiressursene mer effektivt og miljøvennlig.

Glava
Grohe
Kraner, blandebatterier

Kvalitet, teknologi, design og bærekraft. Fire merkeverdier som illustrerer vår forpliktelse til å skape eksepsjonelle opplevelser. Hver gang du slår på en GROHE kran eller går inn i en GROHE dusj, så du kan føle forskjellen.

Grohe
Monier
Takstein

Monier har eksklusive takstein for klassisk arkitektur, og smarte, kostnadseffektive platetak for moderne hus, som f. eks. kjente produkter som Zanda og KDN. Vi tilbyr både tradisjon og nyskaping under det samme varemerket - Monier.

Monier
Porsgrund Bad
Bad sanitær

Porsgrund bad er en ledende leverandør av baderomløsninger og Norges eneste produsent av sanitærporselen! Med markedets største utvalg av baderomsporselen er det enkelt å finne en løsning som passer.

Porsgrund Bad
Hitachi Power Tools Norway AS
Spikring og festemidler

Hitachi Power Tools Norway AS leverer elektroverktøy for spikring, håndverktøy og festemidler til Block Watnes tømrere. Produktspekteret er beregnet på den profesjonelle bruker, og kvalitetsnivået er tilsvarende.

Hitachi PowerTools
Escalia
Trapp

Trappen er boligens mest synlige møbel. Vårt mål er å lage trapper som kundene blir stolte av. Escalia legger derfor vekt på å utvikle modeller med et tidløst preg og en unik karakter. Grunnpilarene for Escalia er høy finish, førsteklasses håndverk o...

Escalia
Stryntrappa
Trapp

Stryntrappa er kvalitetstrapper til gode priser med gjennomtenkte designløsninger. God kvalitet og førsteklasses overflatebehandling har gjennom årene gitt oss mange fornøyde kunder. Kvaliteten på Stryntrappa ser du blant annet på detaljene.

Stryntrappa
Trapperingen
Innvendig trapp

I Trapperingen mener vi at trappen er boligens viktigste møbel, som skal kle huset og gi interiøret særpreg. Derfor har vi et bredt utvalg av modeller, materialer og utførelser. Lokale fabrikker rundt omkring i landet er trygghet for kvaliteten.

Trapperingen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!