logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Leiligheter med uteplass

Vi bygger 16 moderne 3-romsleiligheter i Røbekklia. Leilighetene inneholder to soverom, et romslig bad, og har åpen stue- og kjøkkenløsning. Det bygges fire 4-mannsboliger, med fire leiligheter i hvert bygg, alle med moderne vedovn. Vaskeromsdelen er skjult bak skyvedører på badet.

Leilighetene er moderne og lettstelte med gode planløsninger. Leilighetene som ligger i 2. etasje har egen balkong, mens leilighetene i 1. etasje har markterrasse med rekkverk. Alle balkongene og markterrassene er sydvendte, og ligger solrikt til. Her ligger alt til rette for late sommerdager og lune kvelder, alene med en bok eller med venner, familie og forfriskninger. Av oppbevaringsmuligheter i leilighetene hører det med en innvendig bod, samt utvendig sportsbod. Det følger også med egen carport til hver leilighet. Vi har nå innflyttingsklare leiligheter.

På Røbekklia har vi innredet en leilighet som visningsbolig. Her har vi fast visning hver tirsdag. Ta kontakt for privat visning hvis tidspunktet ikke passer.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Røbekklia med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Tomannsboliger over to etasjer - alle solgt - nye tomannsboliger kommer for salg om kort tid.

Enebolig - solgt

 

Slik blir boligene
Røbekklia - Molde
Illustrasjon fasade leiligheter
Røbekklia - Molde
Illustrasjon balkong
Røbekklia - Molde
Illustrasjon fasade leiligheter
Røbekklia - Molde
Røbekklia illustrasjon oversikt
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!