logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Ringveien ligger i nærheten av Norges fineste skjærgård, Blindleia. Her kan du trekke pusten fra den hektiske hverdagen i byen, men samtidig har du på kort vei til alle fasiliteter. Med sin landlige beliggenhet er Ringveien også et eldorado for den som trives i skogen og ved sjøen. Du befinner deg rett og slett midt i naturen med alle muligheter til å nå fine fjorder, badeplasser og fiskeplasser på noen minutter.

Blindleia, antagelig Norges mest kjente og flotteste skjærgård, går gjennom Høvåg. Kjente steder i Høvåg er Gamle Hellesund og Ågerøy. Høvågbygda rommer mange interessante kulturminner og severdigheter. Her finner vi gamle uthavner som Stranda på Ågerøya og Ulvøysund, samt teknisk/industrielle kulturminner som Kornbrekke sag og Isefjær mølle. Det finnes fredede og verneverdige hus, bauter og minnesteiner. I tillegg finner vi attraksjoner som Kassenkanalen og Bronseplassen.

Bronseplassen er et levende museum som blant annet inneholder et rekonstruert langhus fra bronsealderen. Stedet dekker perioden fra bronsealder til vikingtid. Høvåg har også eget bygdemuseum, som fokuserer på nyere lokalhistorie.

Nabolagsprofil

Butikker

Sørlandssenteret byr på alt du behøver; 15 min unna

Skole

Høvåg barnehage og skole er i nærheten

Fritid

En rekke rekreasjonsmuligheter i nærheten

Se hva naboene sier om Høvåg Nabolaget i bilder
Ringveien - Høvåg
Høvåg skole
Ringveien - Høvåg
Høvåghallen
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!