logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Moderne eneboliger med gode planløsninger

Vi skal bygge fire store eneboliger på Ramstadåsen, et attraktivt nabolag hvor både store og små vil trives. To av boligene vil være av typen Åslia, mens de to andre vil være av Gogstad. Felles for dem begge er de smarte planløsningene, de lyse flatene og de praktiske fasilitetene som gjør hverdagen behagelig. Du får den gode OBOS Block Watne-standarden du forventer av et helt nytt hjem. Hvis du er tidlig ute i kjøpsprosessen vil du også få muligheten til å sette ditt eget preg på boligen ved å velge blant våre tilvalgsmuligheter.

PRAKTISKE FASILITETER
Flytt inn i et romslig hjem over to plan med et litt herskapelig preg over seg, BRA 216-247, P-rom 198-228 kvadratmeter. Boligene vil få en stor entré med plass til alt dere måtte ha av ytterklær. Videre vil den første etasjen bestå av et bad, vaskerom og innvendig bod. Du får adskilt kjøkken med moderne innredning, og en romslig stue med plass til både spisebord og sofa. Herfra kan du gå ut til terrassen og den tilhørende hagen. Andre etasje består av enda et bad, fire gode soverom, en TV-stue og en balkong. Bilen kan du parkere i garasjen på egen tomt.

ET MILJØVENNLIG HJEM
OBOS Block Watne jobber systematisk med miljøtiltak i hverdagen, noe som selvfølgelig også gjelder på Ramstadåsen. Din nye bolig leveres med godt isolerte konstruksjoner i gulv, yttervegg og tak. Du vil få solide vinduer med lavt varmetap og god vindtetting. Balansert ventilasjon sikrer en jevn og stabil innetemperatur i samtlige rom. Du vil flytte inn i et rolig og naturskjønt nabolag med marka et steinkast unna.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå skal bygge Ramstadåsen med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Slik blir boligene
Ramstadåsen - Nannestad
Hustype Gogstad
Ramstadåsen - Nannestad
Hustype Åslia
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!