logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Fjellstrand er et tettsted i Nesodden kommune som ligger i Akershus. Dette er et naturskjønt og roligområde med drøye 1 385 innbyggere. Fjellstrand ligger rundt 9 kilometer sør for kommunesenteret Nesoddtangen, og ca. 8 kilometer nord for tettstedet Fagerstrand.

Du vil flytte til et herlig bomiljø med en rekke rekreasjons- og fritidsmuligheter i ditt nærmiljø. Nesodden IF er et mangfoldig og stort idrettslag som tilbyr blant annet fotball, håndball, ski, bryting og friidrett. Er du glad i typiske sommeraktiviteter vil du også trives her. Fra Persilengen får du kort vei til vakre Paradisbukta som er Fjellstrands badeplass. Denne badeplassen ligger 200 meter nord for Fjellstrand brygge. Badeplassen består av gressplen, svaberg og en fin brygge.

Dette er det perfekte stedet for deg som liker å gå turer i flotte omgivelser. Nesodden kommune har lagt til rette for fine turmuligheter langs hele kystlinjen langs Oslofjorden. Kyststien går forbi Fjellstrand og er lett tilgjengelig. Om vinteren er det flotte skiløyper i Nesoddmarka.

Barnefamilier har også kort vei til alt dere måtte ønske. Fjellstrand har en egen skolekrets med barneskole. Det er trygge og fine gang- og sykkelveier i nærmiljøet ditt. Fjellstrand Grendehus og flere andre barnehager ligger også sentralt til, nært Persilengen. Du har kort vei til dagligvarebutikker.

Transport:
Med bil - Du bruker kun 25 minutter til Vinterbro senter, og bare en liten halvtime til både Drøbak og Ski. Oslo er kun 38 minutter unna. Med kollektivtransport: Det tar deg ca. 50 minutter med buss og båt til Oslo. Det er avganger hvert 20. minutt i rushtiden, ellers hver halvtime. Du bruker 40 minutter med buss til Vinterbro, og rundt en time til Drøbak og Ski. Nærmeste bussholdeplass er like ved ditt eget hjem.

Nabolagsprofil

Sjø og land

Kort vei til Paradisbukta, Fjellstrands badeplass

Egen skolekrets

Fjellstrand har egen skolekrets med barneskole (1.–7. trinn)

Lang kystlinje

Nesodden har lagt til rette for fine turmuligheter langs hele kystlinjen langs Oslofjorden

Se hva naboene mener om området Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!