logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om prosjektet

Påskedagsheia – indrefileten på Nedenes

Etter tiår med planlegging er det endelig klart for utbygging av nytt boligområde på Påskedagsheia.

Det er indrefileten på Nedenes som nå blir realisert. Påskedagsheia ligger høyt og fritt, med fin utsikt over det grønne landskapet og Nidelva. En spasertur til toppen belønnes med flott utsikt til skjærgården. BRG Utvikling AS og OBOS Block Watne samarbeider om utvikling og byggingen i området. Reguleringsplanen ble godkjent av kommunen 1. november. Salget er i gang og byggestart er i 2019. Første salgstrinn består av ni eneboliger.

ARENDALS FINESTE?
Mange utviklere har opp gjennom årene hatt Påskedagsheia i kikkerten. I 2002 kjøpte OBOS Block Watne området, med tanke på utbygging. I 2016 falt brikkene på plass og BRG Utvikling AS kom inn på eiersiden.

Utbyggingen er i tråd med strategien om å utvikle sterke knutepunkter rundt Arendal, med gode kommunikasjons- og tjenestetilbud, samt differensiert bebyggelse med leiligheter og familieboliger. Nedenes er en av de mest attraktive bydelene i Arendal og utbyggerne lover å bygge Arendals kanskje fineste boområde.

Påskedagsheia blir et boligområde tilpasset folk i alle aldre. Her skal det være godt å bo både for barnefamilier, voksne og eldre. De viktigste tjenestetilbudene ligger i gåavstand og det er bussforbindelse og sykkelsti inn til Arendal sentrum. Det reduserer også behovet for bilkjøring i hverdagen.

SKÅNSOM BYGGING
Påskedagsheia er et yndet turområde og utbyggerne lover å fare varsomt fram. Over 60 prosent av arealet forblir urørt skog. Her blir det ikke snakk om å sprenge alt flatt. Boligene og veiene plasseres naturlig i terrenget, og det vil bli benyttet naturmaterialer i fasadene. Vi ønsker at Påskedagsheia boligområde skal gli best mulig inn i den flotte naturen omkring, sier de to utbyggerne.

Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!