logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Øygarden - helt landlig. Helt sentralt

Øygarden vil, når det er ferdig utbygd, bli en egen liten bydel hvor det kommer totalt ca 550 nye boliger. I øyeblikket selger vi 3-roms leiligheter i Engrappveien 27, 2- og 3-roms leiligheter i Engrappveien 29, 2-, 3- og 4-roms leiligheter i Engrappveien 31, samt rekkehus i Engrappveien og i Grasveien.

Design din egen toppleilighet!

Nå har du en unik mulighet! Kjøp en toppleilighet på Øygarden og gjør planløsningen til den egen! Last ned "Design din toppleilighet" og finn ut mer.

Boligbytte

Vi tilbyr Boligbytte på toppleilighetene i Engrappveien 31, leilighet H4.1 og H4.2. Kjøp ny bolig av oss, og vi kan kjøpe din gamle! Ta kontakt med salgskonsulent for mer informasjon. Du kan også lese mer om Boligbytte her.

Rekkhus

Seks rekkehus i Grasveien

I Grasveien på Øygarden skal vi selge seks rekkehus med gjennomtenkte planløsninger og meget solid takhøyde. Her finner vi to ulike planløsninger; enderekkehusene er store med et areal på BRA 124 kvm, mens de fire enhetene på midten har BRA på 82 kvm. Alle rekkehusene har to etasjer, med åpen stue- og kjøkkenløsning i andre etasje. Den gode takhøyden gir mye luft og rom. Alle boligene har entré, bad, sportsbod, balkong i andre etaseje, en markterrasse og pent opparbeidet hage. Fire av de seks husene får pergola på balkongen. Bilen kan plasseres i det lukked e parkeingsanlegget.

De to rekkehusene i endene får en TV-stue, fire soverom, med mulighet for et femte, og egen WC ved det ene soverommet. De fire resterende boligene har to soverom, med mulighet for et tredje. Disse boligene får også smart-garderobeløsning i første etasje, med plass til varmtvannsbereder, pult, garderobe, klesskap og annen oppbevaring.

Fire rekkehus i Engrappveien 7-13

Flytt inn i et behagelig hjem med smart planløsning over to plan, BRA 94/P-rom 89 kvadratmeter. Det første som møter deg på innsiden av døren er en praktisk entré med plass til yttertøy og sko. Ellers består boligene av tre soverom, et bad, WC/vaskerom, innvendig bod, en flott stue og et innbydende kjøkken med plass til spisebord. Du får en romslig sportsbod utendørs, og parkeringsplass i det lukkede anlegget i underetasjen av leilighetsblokken like i nærheten. Nyt deilige sommerdager på en av de to uteplassene rundt boligen. Hovedterrassen har utgang fra stuen med sollys på formiddagen/dagtid, mens uteplassen på inngangssiden er perfekt plassert på ettermiddagen/kveldstid.

14 rekkehus med god planløsning, Engrappveien 2-28

Boligene passer svært bra for småbarnsfamilier i etableringsfasen, men kan bli gode hjem for mange typer mennesker og familier. Du kan velge mellom flere boligtyper på henholdsvis 115 kvadratmeter, 112 kvadratmeter og 125 kvadratmeter. Det gir deg muligheten til å skreddersy etter familiens unike behov. Det er parkering i carport på egen tomt, noe som tilrettelegger for en behagelig hverdag med god flyt og praktisk logistikk. Alle rekkehusene blir malt i mange glade farger – fra hvitt og okergult til flere nyanser av grønt. Det er med på å skape en lett og god atmosfære i området. 

Leiligheter

3-roms leiligheter i Engrappveien 27

Bruksarealet varierer fra 66,1 til 99,4 kvadratmeter. Det første som møter deg når du går inn er en romslig entré med plass til det du trenger av sko og yttertøy. Videre vil leiligheten ha to fine soverom, et delikat bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Herfra kan du gå ut til en innbydende balkong eller terrasse som du vil elske på flotte sommerdager. Boligen vil også ha en innvendig bod med det du trenger av oppbevaringsplass. De tre største leilighetene får en ekstra WC i tillegg. Bilen parkeres i det lukkede garasjeanlegget, hvor du også får en sportsbod.

Utenfor boligene kan du ta del i et mangfoldig og hyggelig bomiljø med flotte sittegrupper, lekeplass og beplantning.

14 moderne leiligheter i Engrappveien 31 

Leilighetene varierer i størrelse og utforming, med en BRA som strekker seg fra 58 til 132 kvadratmeter. Det gir fine valgmuligheter for hver beboers unike behov. Alle leilighetene har i tillegg flott felles uteareal. Hver leilighet får enten en flott balkong, eller en romslig uteplass i første etasje. Balkongene har dekorative detaljer i treverk, som gir fin egenart til fasaden. Toppleilighetene i fjerde etasje har dessuten en delvis overbygd takterrasse. Gode uteplasser betyr godt uterom!

Vi er nå i gang med byggingen av Engrappveien 31! Planlagt ferdigstilt februar 2021.

2- og 3-roms leiligheter i Engrappveien 29 

I Engrappveien 29 har vi 18 leiligheter. Her blir det en variasjon i størrelse fra 51 til 70 kvadratmeter, og boligene inneholder gang, bad, romslig soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning og en innvendig bod. Leilighetene i første etasje får terrasse på bakkeplan, i andre og tredje etasje får leilighetene balkong. 

Pris fra kun kr 2.248.000,- 

Tilvalg uten kostnad

Det blir mulig å gjøre flere tilvalg i leilighetene som ikke koster noe ekstra. Hver leilighet får enten en flott balkong eller en romslig uteplass i første etasje. Alle boligene har en parkeringsplass i felles parkeringsanlegg der det er tilrettelagt for lading av el-biler.

Ferdigstillelse:

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Øygarden med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Lekre leiligheter og rekkehus
Øygarden
Kveldsstemning i Engrappveien 27
Øygarden
Illustrasjon Engrappveien 29, stue i nr H.1.6
Øygarden
Illustrasjon Engrappveien 29, stue i nr H.2.4
Øygarden
Illustrasjon Engrappveien 29
Øygarden
Illustrasjon fasade 2-roms leiligheter BB1-2
Øygarden
Øygarden
Illustrasjon leiligheter
Øygarden
Illustrasjon takterrasse leilighet BB1
Øygarden
Illustrasjon fra leilighet 2.4 og 3.4 i Engrappveien 31
Øygarden
Illustrasjon leiligheter stue og kjøkken BB1
Øygarden
Illustrasjon leiligheter stue og kjøkken BB1
Øygarden
Illustrasjon leiligheter spisestue BB1
Øygarden
Illustrasjon leiligheter stue BB1
Øygarden
Illustrasjon leiligheter kjøkken BB1
Øygarden
Illustrasjon oversikt over Øygarden
Øygarden
Illustrasjon fellesområdet og lekeplass
Øygarden
Illustrasjon rekkehus BK3 inngang
Øygarden
Illustrasjon rekkehus BK3 hageside
Øygarden
Illustrasjon rekkehus BK5 inngang
Øygarden
Illustrasjon rekkehus BK5 lekeplass
Øygarden
Illustrasjon rekkehus BK5 loftstue og balkong
Øygarden
Illustrasjon rekkehus BK5 stue og spisestue
Øygarden
Illustrasjon rekkehus BK3 kjøkken
Øygarden
Illustrasjon rekkehus BK3 stue
Øygarden
Illustrasjon leilighet 4.1 i Engarappveien 31
Øygarden
Illustrasjon Engrappveien 29, stue i nr H.3.1
Øygarden
Engrappveien 27
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!