logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Moderne boliger i naturskjønne omgivelser

Vi skal bygge nye rekkehus på Osstølen i Os. Her kommer 22 rekkehus over tre etasjer. Det vil bli flere ulike varianter å velge mellom. Boligene passer svært godt for barnefamilier og unge voksne i etableringsfasen. Her finner vi moderne og lettstelte hjem med smarte løsninger. I tillegg leveres alle boligene med markterrasse og balkong, godt med bodplass, samt parkering i carport eller parkeringsplass på tunet. Planløsningene er gode og gjennomtenkte, og utnytter kvadratmeterne til det fulle, slipper lyset inn og gir en god romfølelse. Boligene er forventet innflyttingsklare i 2023.

Nummer 1 til 6

Rekkehusene er på 153,5 kvadratmeter, og har inngang i første etasje, hvor du har bad, vaskerom, bod og sportsbod. I andre etasje er det et soverom og en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong. Opp trappen til tredje har du en fin loftstue og tre soverom, samt et romslig bad.

Nummer 7 til 12

Rekkehusene er på 147,3 kvadratmeter, og har inngang i første, og her får du et soverom, bad, vaskerom og bod. Hele andre etasje består av en svært romslig åpen stue- og kjøkkenløsning, hvor du har utgang til en flott uteplass. I tredje etasje er det en koselig loftstue, tre soverom og et bad.

Nummer 13 til 22

Boligene er på 143,7 kvadratmeter, og har i likhet med de andre boligene inngang i første etasje, og her får du vaskerom, bod, et bad, og to soverom, hvorav det ene har utgang til en koselig uteplass. Opp trappen til andre etasje har du en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong. I tredje har du loftstue, et romslig bad og to soverom.

Illustrasjoner
Osstølen - Os
Oversikt
Osstølen - Os
Kveldsstemning
Osstølen - Os
Oversikt
Osstølen - Os
Oversikt
Osstølen - Os
Fellesareal
Osstølen - Os
Fellesareal
Osstølen - Os
Illustrasjon fra veien
Osstølen - Os
Illustrasjon
Osstølen - Os
Illustrasjon
Osstølen - Os
Illustrasjon fra terrasse
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!