Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Et område i utvikling

Orstad Utsyn lever opp til navnet. Her bor du i åpent landskap under den maleriske Jæren-himmelen. Området er inne i en spennende utvikling som del av det nye bybåndet mellom Sandnes, Bryne og Klepp. Samtidig ligger det trygt og godt plassert i et etablert lokalmiljø med godt utbygd tilbud innen handel, service, helse, barnehage, skole, fritid og mye mer. Her er det godt å leve og vokse opp for mennesker i alle aldre og livssituasjoner.

Alt du trenger i nærheten
Orstad Utsyn ligger på Orstad i Klepp kommune, med nærhet til sentrumsfasiliteter i både Sandnes og Bryne. Beliggenheten er svært gunstig, med gangavstand til barne- og ungdomsskoler, barnehager og kirke, i tillegg til alt annet Jæren har å by på. Den nærmeste skolen er Orstad Skule, og man kan nesten høre skoleklokken fra kjøkkenbordet. Til glede for entusiastiske fiskere er lakseparadiset Figgjoelven kun en kort spasertur fra boligområdet. Området byr også på en mengde fristende turmuligheter både til fots og på sykkel, og gode muligheter for å lade batteriene i det grønne. Nærbutikken og pizzaserveringen er en del av nabolaget, idrettsanlegget ligger en kort oppvarmingstur unna, og det er kun fem minutter til nærmeste squashbane. Det er gode bussforbindelser og et velfungerende veinett i området.
Nærmeste togstasjon er Øksnevadporten, kun få minutter unna. Det gjør livet på Orstad Utsyn både behagelig og fleksibelt, og gjør området til et svært attraktivt sted å bo.

Orstad Utsyn
BMX-bane
Orstad Utsyn
Frøylandsvannet
Orstad Utsyn
"Fossen" kan by på både bad og fiske
Orstad Utsyn
Laksebu
Orstad Utsyn
Orstad og Frøyland Kirke
Orstad Utsyn
Orstadhuset
Orstad Utsyn
Plogen
Orstad Utsyn
Orstad Utsyn
Jærbanen fra Øksnedvadporten
Nabolagsprofil

Transport

3 min til nærmeste bussholdeplass

Skole

Et kvarter å gå til Orstad skule

Butikker

Bruelandssenteret er kort biltur unna

Se hva nabolaget mener om området Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!