logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Nye rekkehus i Ødegårdveien (Felt B4)

Nye rekkehus på BRA fra 103 m² til 148 m². Boligene er oppført i moderne stil og byr på gode og innholdsrike planløsninger. Rekkene består av fire og fem enheter, hvor boligene i endene er størst. Samtlige rekkehus leveres nøkkelferdige over to plan, med lyse flater, praktiske fasiliteter og med en herlig uteplass. I første etasje vil dere få en entré med plass til det dere trenger av sko og yttertøy. Det blir godt med lagringsplass i den innvendige boden og sportsboden utenfordøren. Videre inn i etasjen vil rekkehusene ha et moderne kjøkken, et delikat bad, en flott stue og en herlig terrasse med egen hage. Her er det virkelig tilrettelagt for sosialt samvær med familie og venner. Tar du trappen opp til andre etasje vil du finne tre gode soverom og et flott bad. Rekkehusene i endene vil også ha en loftsstue. Alle boligene har egen plass til bilen i carporten som ligger bare noen meter unna.

Leiligheter i Ødegårdvien (Felt B4)

Nå kan du sikre deg en flott 3-roms leilighet - Enhetene bygges i to forskjellige størrelser, BRA 70 - 80 kvadratmeter, P-rom 64 - 72 kvadratmeter. Du vil få en romslig entré med plass til sko og ytterklær. Videre vil du få en innvendig bod, et moderne bad, to soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til spisebord. Leilighetene i andre etasje får en herlig balkong, mens leilighetene i første etasje får både terrasse og egen hage. Samtlige boliger får også parkeringsplass i carport og en tilhørende sportsbod. De nye leilighetene kommer i en 4- og to 6-mannsboliger over to etasjer. Nå er 6 av de 16 leilighetene ute for salg.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Ødegård Park med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

 

Illustrasjoner og bilder
Ødegård park - Askim
Oversiktsillustrasjon
Ødegård park - Askim
Illustrasjon rekkehus
Ødegård park - Askim
Illustrasjon leilighet
Ødegård park - Askim
Illustrasjon rekkehus
Ødegård park - Askim
Illustrasjon rekkehus
Ødegård park - Askim
Oversikt
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!