logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Naturskjønn beliggenhet

Nabolaget ligger midt mellom Arendal og Grimstad, i et luftig og solrikt område med utsikt mot vest.
Den naturskjønne plasseringen innbyr til en egen ro hele året. Fra boligene er det kort vei til flotte turområder i skog og mark, med et løypenett som passer både mosjonister og aktive sjeler. Du vil også ha flotte badeplasser på sommerstid kun en kort sykkeltur unna.

Kort vei til handel
Det er minst like viktig å ha nærhet til alt det praktiske du trenger i hverdagen. Det får du når du bor på Nedeneskollen. Du vil få kort vei til nærmeste dagligvarebutikk. Når du i tillegg har flere butikker på Nedenes og Fevik, så har du det aller meste du behøver bare fire-fem minutter med bil unna ditt
eget hjem. Ønsker du mer urbane handel­- og servicetilbud tar det i underkant av 15 minutter å kjøre til Arendal.

Nærmeste busstopp, Vestre Nedenes, ligger like i nærheten. Herfra tar bussen deg videre i retning Arendal, Grimstad og Kristiansand. Det er for øvrig enkel adkomst til E18.

Tilrettelagt for barn
Alle barnefamilier er opptatt av å ha kort og trygg vei til skole og barnehage. Derfor er Nedeneskollen et perfekt sted å bo. Nærmeste barnehage, barneskole og ungdomsskole er i nær omkrets.
Idrettsanleggene på Nedenes og Fevik er seks minutter unna med bil, og det er kort vei til Hasseltangen hvor du fristes med både kveldsbad og fiskelykke. Det største idrettslaget i området, Øyestad IF, kan by på breddetilbud innen fotball, håndball og orientering.

Nedeneskollen - Nedenes
Torungen fyr
Nabolagsprofil
Se hva naboene mener om området Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!