Myklebust - Sola

Myklebust - Sola

Moderne leiligheter, eneboliger og rekkehus i naturskjønne omgivelser

Boliger

Rekkehus

Dette er lettstelte boliger med moderne, gjennomtenkt og fleksibel planløsning. Velg om du vil ha tre eller fire soverom, og en eller to stuer. Første etasje består av carport og sportsbod, entré, soverom, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning. Utgang til hagen fra stua. Opp trappen ligger bad, to soverom og loftstue som også kan brukes som et fjerde soverom. 

Leiligheter i to-etasjes blokk

I to-etasjes trehus ligger åtte leiligheter - alle med to soverom. Leilighetene i første etasje har stor terrasse, i andre etasje balkong. De fire største leilighetene ligger på enden av bygget, i midten ligger fire mindre. Arealet spenner fra 58,2 til 87,3 kvm BRA.

Leiligheter i tre-etasjes trehus 

Leilighetene i en treetasjes blokk kjennetegnes utvendig først og fremst av de svært store balkongene i 1. etasje. Her har du fra 17  til hele 26 kvadratmeter med sol og frisk havluft. Innvendig utnytter den praktiske planløsningen hver kvadratmeter optimalt og gir plass til en lys og åpen
stue- og kjøkkenløsning, romslig bad og ett eller to soverom.

Enebolig - alle solgt 

Prisliste Slik blir boligene
Myklebust - Sola
Rekkehus
Myklebust - Sola
Rekkehus inngangsparti med takterrasse
Myklebust - Sola
Rekkehus
Myklebust - Sola
Rekkehus
Myklebust - Sola
Illustrasjon leiligheter hageside
Myklebust - Sola
Illustrasjon leiligheter inngang
Myklebust - Sola
Illustrasjon fra kjøkken i leiligheter
Myklebust - Sola
Leiligheter i tre-etasjes blokk
Myklebust - Sola
Slik ligger leilighetene
Myklebust - Sola
Illustrasjon fra stue
Myklebust - Sola
Illustrasjon fra terrasse
Om prosjektet

Myklebust består av en rekke forskjellige boligtyper, og byr slik på et godt
og variert bomiljø med fint opparbeidede fellesareal hvor gode naboskap
kan oppstå!

Både i eneboligene og rekkehusene kan du velge mellom tre og fire soverom, en og to stuer – alt etter familiens behov. God romfølelse kjennetegner boligene. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har vinduer på to eller tre sider, samt utgang til hagen, noe som gir et svært lyst og luftig preg.

Leilighetene ligger i en treetasjes blokk, og kjennetegnes utvendig først
og fremst av de svært store balkongene i 1. etasje. Her har du fra 17 m2
til hele 26 m2 med sol og frisk havluft.

4 rekkehus og 8 leiligheter

4 eneboliger

Block Watne-teamet

Prosjektlederen

Kapteinen som styrer skuta

Hvert Block Watne-prosjekt har en prosjektleder med god lokalkunnskap om stedet og området. Allerede før byggestart jobber prosjektlederen tett sammen med arkitekten og byggelederen. Flere fagfolk utfyller teamet underveis. Prosjektlederen er involvert fra A–Å og styrer og gjennomfører prosjektet til riktig tid, kostnad og kvalitet.

Byggelederen

Bærebjelken i ethvert prosjekt

Byggelederne i Block Watne har ansvar for å følge opp alle som er involvert i byggeprosessen. De følger opp håndverkerne, underleverandører og holder kontakten med deg som har kjøpt boligen, blant annet gjennom et kvalitetsmøte. Byggelederen sørger for en trygg og effektiv byggeprosess og et godt sluttresultat.

Distriktssjefen

Den driftige

Distriktssjefen har totalansvaret for Block Watnes arbeid i et bestemt distrikt. Det inkluderer den daglige driften av distriktskontoret og oppstart av nye utbyggingsprosjekter. I arbeidet med videreutvikling og kvalitetssikring av Block Watnes produkter og tjenester bruker distriktssjefen sin lokalkunnskap om området.

Tømreren

Teamets slagkraftige

Block Watnes tømrere bygger hvert eneste bygg fra grunnen av, enten det er en enebolig eller et større leilighetskompleks. Våre tømrere jobber tett med byggelederen og i faste team. De kjenner hverandre godt og er glade i å jobbe sammen. Det skaper raske, smidige og effektive leveranser – og, ikke minst, fornøyde boligkjøpere. 

Salgskonsulenten

Fra kontakt til kontrakt

Salgskonsulenten er som regel den første du møter når du søker bolig hos Block Watne. Salgskonsulenten holder visninger og svarer på de spørsmål du måtte ha om boligen og veien videre. Ved boligkjøp er det salgskonsulenten som holder kontraktsmøte, hjelper deg med tilvalgene og orienterer deg om hvordan ditt nye hjem og nabolag utvikler seg.

Arkitekten

Den visjonære planleggeren

Alle hus fra Block Watne er arkitekttegnet. Arkitekten er i sving lenge før byggestart. Sammen med prosjektleder, salgskonsulent og byggeleder planlegger og tegner arkitekten eneboliger, rekkehus og leiligheter. Arkitekten har fokus på både det funksjonelle og estetiske, og er blant annet ansvarlig for byggeteknikk, planløsning og design.

I nabolaget

Myklebust ligger i Sola kommune, få minutter med bil unna Tananger sentrum. Her er foruten skoler, butikker, diverse service- og aktivitetstilbud, en havn med fersk sjømat store deler av året. Den nye «bussveien» ligger like i nærheten. Dette vil gjøre det enklere å kjøre kollektivt. Frister friluftslivet, byr området på helt unike turopplevelser, og når den nye kyststien står ferdig, kan du gå fra Tananger havn til Hafrsfjord bru, nesten uten å miste havet av syne!

Myklebust - Sola

Rogalands beste reker

Her i Tanager får du Rogalands beste reker! Ta deg en ettermiddagstur og nyt de ferste rekene som serveres her.

Myklebust - Sola

God mat og drikke

På Hummeren Hotell i Tananger serverer de fantastisk god mat! Unn deg en middag i sjøkanten her en kveld!

Myklebust - Sola

Havnen i Tananger

Havnen i Tananger er et deilig fristed, hvor du kan la tankene vandre og kroppen slappe av.

Nabolagsprofil

Kollektiv transport

Bussholdeplass 7 min unna

Butikken

Under 2 km til kjøpesenter

Sport/fritid

Idrettsanlegg og treningssenter kort kjøretur unna

Se hva naboene mener om området Nabolaget i bilder
Myklebust - Sola
Myklebust - Sola
Myklebust - Sola
Myklebust - Sola
Visning og kontakt
Adresse
Havhestveien, 4056 Tananger

Fra Stavanger (ca 10 km): Følg RV 509 sørover mot Tananger, ta til høyre ved Tananger ring. I neste store rundkjøring kjør til høyre og kjør inn på Havveien. Havhestveien ligger da på høyre side. Fra Sola sentrum (ca 11 km): Følg RV 509 nordover mot Tananger, ta til venstre ved Tananger ring. I neste store rundkjøring kjør til venstre og kjør inn på Havveien. Havhestveien ligger da på høyre side.

Åpne i Google Maps
Visning
Ta kontakt med oss
Myklebust - Sola
Marianne Sørbø Pedersen
Salgskonsulent
478 28 909
Skal vi kontakte deg?