logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Med sjøen som nabo

Sjøutsikt fra verandaen og kort vei til vannkanten – det er livskvalitet, det.

Med sjøen som nabo

Halvannen time fra Oslo ligger vakre Nøtterøy pent plassert i Oslofjorden. Med sine tørre somre og milde vintre er det et ypperlig sted å bo – hele året.

For mange er det å bo nært sjøen i et behagelig klima selve oppskriften på det gode liv. Her på Nøtterøy går drømmen om det gode liv i oppfyllelse – og nå trenger du ikke kaste deg inn i en heftig budkrig for å gjøre drømmen til virkelighet.

Block Watne bygger nemlig nye boliger på Nøtterøy, arkitekttegnede boliger som selges til fastpris og kan tilpasses egne ønsker. Med sjøen rett foran, og kort vei til både bading og padling, samt shopping og tjenestetilbud.

Med sjøen som nabo

I boligfeltet Skogro bygges det nå 15 nye boliger som ligger vestvendt til, og nyter godt av både morgen- og kveldssol. Fra boligene går det en flott natursti til nærmeste badeplass, og du kan følge kyststien i strandsonen i flere kilometer. Perfekt for en deilig kveldstur etter jobb.

Skogro ligger sentralt på Nøtterøy, i et solrikt, rolig og naturskjønt område – og er en sjelden mulighet til å kjøpe noe helt nytt i et garantert trivelig nærmiljø.

Like lekkert på innsiden

Boligene er designet for å gli fint inn i landskapet, og har store og gode uterom hvor utsikten og sommeren kan nytes på best mulig vis.

Både utvendig og innvendig er det høy standard, og innredningen består av kjøkken fra HTH, hvitevarer fra Siemens og bad fra Svedbergs. På gulvene er det stilren eikeparkett fra Boen.

Godt og sunt inneklima sikres med det avanserte Nilan Compact P systemet. Den nyskapende totalløsningen kombinerer et balansert ventilasjonsanlegg med gjenvinning, varmtvannsbereder og varmepumpe – og er et av få kompaktanlegg i verden som har oppnådd passivhus-sertifisering. Høyhastighets fiberoptisk kabel for nett og TV blir selvsagt installert.

Med sjøen som nabo

Når du er lei av arbeidet med hus

Vurderer du å forenkle livet, bytte ut eneboligen og overlate alt ansvaret for maling og vedlikehold til noen andre som har mer tid? Foretrekker du en mer bekymringsløs tilværelse der du kan prioritere barn og barnebarn, reiser og det gode liv? Da er Skogro en ypperlig mulighet. Her bygges det fire enheter i tomannsboliger, tre enheter i rekkehus og fire enheter i firemannsbolig – perfekt for de som vil downsize litt.

Men det er også fristende muligheter for deg som drømmer om en splitter ny enebolig. Faktisk bygges det fire eneboliger i prosjektet, med plass til hele familien – enten barna fremdeles bor hjemme eller bare kommer hjemom i ferier. Eneboligene går over to plan, og får fire soverom og en hyggelig hagestue.

Med sjøen som nabo

Smart å kjøpe nytt

Lenge har nye boliger hatt ord på seg for å være mye dyrere enn brukte boliger. Slik er det ikke lenger. Gapet på kvadratmeterprisen mellom nye og brukte boliger de siste årene har blitt mindre, og da er det faktisk en fordel å ikke gå for noe som noen har bodd i før deg.

– Når prisforskjellen mellom brukt og nytt er så liten som den er i dag, så kan det være både lønnsomt og smart å kjøpe helt ny bolig, sier partner i Prognosesenteret, Bjørn Erik Øye.

I jakten på drømmeboligen er det mange som går for billige oppussingsobjekter og tenker at det skal bli en fantastisk bolig – når den en dag er ferdig. Dessverre finnes det mange eksempler på at man tar seg fullstendig vann over hodet.

– Altfor ofte undervurderer folk hvor dyrt det er og hvor lang tid det tar å pusse opp. Dessuten glemmer mange hvor utrolig stor påkjenning det kan være på forholdet å leve i et oppussingsprosjekt, sier Øye.

Levende nærmiljø

Det er ikke tilfeldig at Skogro ligger på Nøtterøy. Ikke bare er sjøen i umiddelbar nærhet, du er også nærme et levende sentrum med apotek, legesenter, dagligvareforretning, frisør og bensinstasjon, samt skoler, golfbane og kulturhus.

En kort busstur unna ligger den attraktive sommerbyen Tønsberg, med et levende kulturliv året rundt. Her kan du velge og vrake i konserter, teater, show, kino og spennende utstillinger.

Fra Nøtterøy bruker ekspressbussen en time og 40 minutter til Oslo, og foretrekker du tog er det hyppige komfortable avganger fra Tønsberg. Det er ikke noe problem å pendle til hovedstaden fra din nye bolig ved sjøen.

Lurer du på å flytte ut av byen? Møt en familie som har gjort det her!

Les mer om flotte Skogro her
Med sjøen som nabo
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!