logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Lysløypa - for en lysere hverdag

Snart starter utbyggingen av nabolaget Lysløypa på Solberg Øst utenfor Ski. Her skal leiligheter og rekkehus fylles av mennesker som sammen skal skape et varmt fellesskap. Her blir det fine lekeområder, bilfritt tun og hyggelige møteplasser for store og små. Det hele blir rammet inn av gangveier med spennende belysning. Kreative og delikate lyselementer vil være gjennomgående i prosjektet og vil gjøre dette til noe spesielt og unikt.

På området skal OBOS Block Watne totalt bygge ca 160 boliger fordelt på rekkehus og leiligheter. Nå nærmer det seg salgsstart på det første delfeltet som består av 45 leiligheter i tre etasjes blokker samt 20 rekkehus som går over to eller tre etasjer.

I første salgstrinn kommer 30 av de 45 leilighetene ut for salg (to blokker) fordelt på 2-, 3- og 4- roms leiligheter. BRA 50 - 94 kvadratmeter. 

I tillegg legges 12 av de 20 rekkehusene ut for salg. De kommer i ulike størrelser med forskjellige planløsninger. BRA 110 - 140 m².

Visninger

Vi legger til rette for trygge visninger - kun etter privat avtale eller ved påmelding til annonserte fellesvisninger.

Om rekkehusene

Tre eller fire soverom
Velg den boligen som passer best for deg og dine, BRA 110 - 140 kvadratmeter. Rekkehusene går over enten to eller tre etasjer og bygges som fire rekker. Alle boligene får en praktisk entré med plass til det du trenger av sko og yttertøy. Du får delikate bad/WC med kvalitetsinnredning fra HTH. Den delvis åpne stue- og kjøkkenløsningen har god plass til en spisestue, og blir et naturlig samlingspunkt i hjemmet. Boligene vil ha enten tre eller fire soverom, og de største rekkehusene får en loftstue i tillegg.

Flott uteareal
Alle rekkehusene får private terrasser på bakkeplan med en ferdig opparbeidet hage. Du får også en fransk balkong med foldedør dersom du velger en bolig i rekkehus 5 eller 6. Rekkehusene med tre etasjer får romslige takterrasser, noe som er en sikker vinner på solrike sommer dager. Alle boligene får egen parkeringsplass i parkeringskjeller, med mulighet for å kjøpe en ekstra plass ved behov. Du vil også ha stor nytte av den praktiske sportsboden utenfor ditt eget hjem eller i parkeringskjeller. I disse rekkehusene kan du med andre ord nyte en behagelig hverdag, uten å tenke på oppussing i mange år fremover.

Om leilighetene

2-, 3- og 4-roms leiligheter
Velg den boligen som passer best for deg. 2-roms leilighetene vil ha en praktisk entré, ett romslig soverom, et delikat bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning. 3-roms leilighetene vil ha to soverom, mens 4-roms leilighetene skiller seg ut med tre soverom og en gjeste- WC. Leilighetene i første etasje får en flott terrasse, mens leilighetene i andre og tredje etasje kan nyte late dager på balkongen. Flere av leilighetene har innvendig bod. Alle får parkeringsplass i parkeringskjeller, hvor det også er mulighet for å kjøpe en ekstra 
plass dersom du velger en 3-, eller 4-roms leilighet. Det blir selv følgelig tilrettelagt for elbillading. Her får du også det lille ekstra med vaskehall, sykkelverksted og smørebod. Alle som bor i Lysløypa vil også få en egen sportsbod.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå skal bygge Lysløypa med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Slik blir boligene
default
Oversikt kveld
Lysløypa - Solberg Øst, ÅS
Illustrasjon
Lysløypa - Solberg Øst, ÅS
Illustrasjon blokk
Lysløypa - Solberg Øst, ÅS
Illustrasjon rekkehus
Lysløypa - Solberg Øst, ÅS
Illustrasjon tunet
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!