logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om prosjektet

Navnet Lysløypa har vi kommet frem til etter inspirasjon fra den gamle skifabrikken til Hagen Johansen som lå i området. Ås kommune har navngitt gatene i området etter skifabrikken og vi ønsket å dra denne ideen videre. Det blir ikke skispor inne på prosjektet, men vi har lyst til å skape et helt eget uteområde med bruk av lys som sjelden eller aldri har vært brukt i et boligområde, uten at dette skal være sjenerende for beboerne.

Mellom boligene blir det et stort og tilnærmet bilfritt grønt fellesområde med masse beplantning, lekeplasser og møteplasser. På kveldstid blir uteområdet forvandlet til en hyggelig oase med belysning du sannsynligvis ikke har sett maken til. Alle boliger får egen parkering i parkeringskjelleren, hvor det også er satt av plass til vaskehall og et eget rom for sykkelverksted og smørebod.

Vi ønsket å lage fasader med mange små flater med forskjellige materialer, farger og høyder. Planløsningene og størrelsene på leilighetene er varierte, fra 2- til 4-roms, hvor alle har deilige uteplasser mot sydvest. Rekkehusene er over to og tre plan hvor de aller fleste har flere uteplasser, inkludert egen takterrasse. Takterrassene er utformet slik at det ikke skal være innsyn fra nærmeste nabo. Planløsningene i rekkehusene er veldig forskjellige, og det er få enheter som er helt like.

Hvordan vil det bli?
default
Illustrasjon oversikt kveldsstemning
default
Illustrasjon oversikt
Lysløypa - Solberg Øst, ÅS
Illustrasjon ved inngangen
Lysløypa - Solberg Øst, ÅS
Illustrasjon fra tunet
Lysløypa - Solberg Øst, ÅS
Illustrasjon lysstemning ved lekeplass
Lysløypa - Solberg Øst, ÅS
Illustrasjon lysstemning fra tunet
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!