logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Prosjektet ligger i Ås kommune, på grensen til Ski. Med kun 1,7 km inn til sentrum av Ski har du gangavstand til urbane fasiliteter. 

Barnevennlig område

Lysløypa ligger flott plassert med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Solberg skole ligger en kort spasertur unna - det planlegges ny gangvei til skolen. Bussen fører deg til Nordbytun ungdomsskole på bare noen få minutter. I nær tilknytning til Nordbytun finner du idrettsanlegget til Nordby IL, et fleridrettslag som organiserer blant annet både fotball, håndball og vannpolo for barn og unge. Svømmehallen med 25 meters basseng er i tilknytning til ungdomsskolen. Du finner også flere barnehager i gåavstand fra nabolaget. For barn i alle aldre er det verdt å merke seg at en av Nordens største fornøyelsesparker, Tusenfryd, ligger bare noen kilometer fra Lysløypa.

Både landlig og sentralt

Her finner du det beste av både rekreasjon og bypuls. Det er flere flotte turmuligheter i Nøstvedtmarka hele året, og veien er også kort til Sør- og Østmarka. Den store båthavnen ved Nesset, innerst i Bunnefjorden, gir deg et ypperlig utgangspunkt for utflukter på fjorden. Breivoll er en populær badestrand i området.

Både Coop, Kiwi og Meny er en spasertur unna. Du vil også ha to store kjøpe senter like i nærheten. Vinterbro senter har et stort utvalg av butikker innen forskjellige bransjer, og er kun 7 minutter unna med bil. I tillegg har du Ski Storsenter innen samme kjøreavstand. Senteret er et av Norges største med 145 butikker og spisesteder. Ski sentrum kan også by på et hyggelig lite bymiljø med handlemuligheter, kino, kultur hus og uteplasser. Bussen går rett utenfor døra både til Ski og Vinterbro. Fra Ski kan du ta toget inn til Oslo på 22 minutter. Når Follobanen åpner i 2022 vil reisetiden reduseres til kun 11 små minutter.

Nabolagsprofil
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!