logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Spennende og praktiske eneboliger i kjede i Fetsund, perfekt for familier   

Totalt skal vi bygge 18 eneboliger i kjede på Løkenåsen Platå med adresse Gulliksplassen. Disse fordeler seg slik:

10 av hustypen Snarum som har et areal 125 m² BRA/ 119m² P-rom, med blant annet 3 soverom, loftstue, dobbel carport (2 stk får enkel carport), stor sportsbod og stor takterrasse.

8 er hustypen Kongsberg med areal 171 m² BRA / 160 m² P-rom med 4 soverom, to bad, to stuer, dobbel garasje, stor sportsbod og stor takterrasse.

Øvre Løkenåsen 

I salgstrinn 1 i Øvre Løkenåsen  finner vi åtte funkisinspirerte eneboliger i kjede fordelt på to rekker, BRA 158 m², P-rom 150 m². Disse boligene får adresse Nordgardsveien.
Boligene bygges med en romslig planløsning over tre etasjer. Samtlige vil ha carport, garasje, sportsbod med utvendig inngang og privat hage som grenser mot felles grøntområde. Det første som møter deg når du går inn i boligen er en romslig entré med plass til garderobeløsning. Fra entreen kan du gå videre inn til to soverom, en i nnvendig bod og et delikat bad. Badet har egen nisje til
vaskemaskin og tørketrommel som skjules bak en skyvedørsgarderobe. 

Går du opp trappen én etasje vil du finne stue­ og kjøkkendelen. Den bygges som en åpen løsning med et naturlig skille ved trapp og pipe. Ved siden av pipen er det også et soverom som godt kan fungere som gjesterom eller hjemmekontor. Rett utenfor kjøkkenet er det en stor terrasse på hele 15,6 m² som ligger rett over din egen carport.

Videre opp i toppetasjen vil du finne loftstuen og hovedsove­rommet med eget bad og garderoberom. Det er også en liten teknisk bod i denne etasjen. Fra loftstuen kan du gå ut til en fantastisk terrasse på hele 25,8 m². Her vil det være flott utsikt fra de fleste boligene og flott kveldssol.

God standard

Vi leverer boligene med god standard, hvor det bl.a. leveres energieffektive boliger med vannbåren varme i gulvene som varmes opp av varmepumpe.

For øvrig er det lagt vekt på kvalitet på materialene som benyttes i de forskjellige delene av boligene.

Utvendig leveres tomtene ferdig opparbeidet med asfaltert gårdsplass og ferdig plen.

Fellesområdet blir ferdig opparbeidet med lekeplass og felles møteplass for beboerne på området. Her blir det rom for både store og små!

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå skal bygge Løkenåsen Platå med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Illustrasjoner fra interiør
Løkenåsen Platå - Fetsund
Illustrasjon fra stue i første etasje
Løkenåsen Platå - Fetsund
Illustrasjon fra kjøkken
Løkenåsen Platå - Fetsund
Illustrasjon fra loftstue i hustype Kongsberg
Løkenåsen Platå - Fetsund
Illustrasjon fra bad
Løkenåsen Platå - Fetsund
Terrasse
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!