logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Naturskjønne omgivelser

Løkenåsen Platå ligger like flott til som navnet antyder. Beliggenheten er fantastisk med god utsikt og svært gode solforhold. Dette blir et barnevennlig nabolag med lite gjennomgangstrafikk og hyggelige fellesarealer som skaper en sosial og trygg ramme for hele familien. Du vil bo i naturskjønne omgivelser med kort vei til skog og mark, som du kan utnytte til alt fra hyggelige spaserturer til intensive langrennsøkter. I tillegg har du herlige Glomma rett i nærheten. Her kan du virkelig finne roen, samtidig som at du har kort vei til alt du måtte ønske av urbane fasiliteter og servicetilbud.

Godt aktivitetstilbud

Boligprosjektet ligger i Fetsund i Akershus, et område som har alt du trenger for både store og små i nær omkrets. Du får kort vei til barne- og ungdomsskole, barnehage og idrettsanlegg. Fet IL kan by på alt fra fotball og håndball til klatring og turn. I tillegg har du en 9-hulls golfbane like i nærheten. Nærmeste matvarebutikk er kun en gåtur unna, og det gode kollektivtilbudet gjør det enkelt å komme seg rundt i nærmiljøet. De trygge gangveiene gjør dette til et ypperlig sted å vokse opp for de minste.

Kort vei til byen

Du trenger ikke reise langt for å oppleve et mer pulserende byliv. Tettstedet ligger kun åtte kilometer sørøst for Lillestrøm. I denne byen finner du det du trenger av både butikker, restauranter og servicetilbud. Har du behov for å komme deg til hovedstaden tar toget deg fra Fetsund til Oslo på 21 minutter, mens flere bussruter kan hjelpe deg videre til Lillestrøm, Bjørkelangen og Trøgstad. Kort sagt har du absolutt alt du trenger i nærheten av Løkenåsen Platå – og mer til.

Nabolagsprofil
Les mer om området Nabolaget i bilder
Løkenåsen Platå - Fetsund
Fetsund lenser
Løkenåsen Platå - Fetsund
Fet Golfklubb ligger like i nærheten
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!