logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Vi har startet byggingen av nabolaget Litjskjeet i Ler. Her skal leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger bli til et hyggelig fellesskap hvor unge og voksne lever sammen i harmoni, og tar vare på hverandre. Her vil du finne en ny gang- og sykkelvei, lekeplasser og en koselig elv som renner gjennom området. Litjskjeet ligger landlig til en liten halvtime fra Trondheim og det er gode buss- og togforbindelser med bytakst. Du finner også barnehage, skole, butikk og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet. Kanskje det er på tide at du også oppdager det gode humøret på Litjskjeet?

Eneboliger

Her kommer fem eneboliger i kjede. Disse eneboligene kommer med en gjennomtenkt og moderne planløsning, BRA 114 m2, P-rom 109 m2. Hver av boligene har entré, stue, kjøkken, bad og tre soverom. I stuen vil det være skråtak med stor takhøyde, noe som skaper en åpen og luftig atmosfære i rommet. Videre vil huset få praktiske fasiliteter som carport på egen tomt og en romslig bod mellom husene. Du får balkong på begge sider av huset, hvor den sydvendte blir å finne over din egen carport. Nyt dagen din i en nøkkelferdig bolig, eller ta turen ut til de ferdig opparbeidede utomhusarealene.

Leiligheter

Nå har du muligheten til å sikre deg en lettstelt leilighet i en 8-mannsbolig på Litjskjeet. Disse enhetene kommer som 2- og 3-roms leiligheter, med gjennomtenkte planløsninger og med lyse flater som gir en behagelig atmosfære i samtlige rom. Her kan du leve godt uansett om du er ung eller gammel, enslig eller i et forhold, eller om du har barn i familien. Dette nabolaget vil få en fin variasjon av både større og mindre boliger, noe som  skaper et mangfoldig bomiljø med mennesker i alle aldre.

Ett eller to soverom
Velg den leiligheten som passer best for deg og dine behov. I denne 8-mannsboligen selger vi fire 2-roms leiligheter på 53 m2 BRA, 47 kvm P-rom og fire 3-roms leiligheter, BRA 66 m2, P-rom 60 m2. Samtlige leiligheter har entré, stue, kjøkken, bad og en praktisk bod. Boligene har enten ett eller to soverom, og kommer med enten en flott terrasse eller en herlig balkong. Her kan du nyte flotte sommerdager med gode venner og familie. Alle som bor her vil få egen parkeringsplass på sameiets tomt.

Rekkehus - 4-roms

4-roms rekkehus som leveres  nøkkelferdige, med arealeffektiv planløsning og med lyse flater i alle rom.  Alle tre boligene går over to etasjer og ligger flott til på en solrik tomt. Du vil bo i et praktisk hjem med en entré, stue, kjøkken, bad, WC, tre soverom og bod. Rekkehusene får utgang til en flott
balkong i 2. etasje, samt en herlig terrasse/platting i 1. etasje.  Alle tre rekkehusene kommer med
parkeringsplass på sameiets tomt.

Tomannsboliger - 3- og 4-roms

Fire lettstelte leiligheter i tomannsboliger som er adskilt med sportsboder, består av en 3-roms leilighet i 1. etasje og en 4-roms leilighet i 2. etasje. Samtlige kommer med gjennomtenkte planløsninger og med praktiske fasiliteter, BRA 75 m², P-rom 70 m². Du vil flytte inn i en nøkkelferdig bolig med stue, kjøkken,  bad, to eller tre soverom og en bod. Du får enten en stor terrasse eller balkong vendt mot vest, samt parkeringsplass på sameiets tomt. Det er store lekeplasser og felles grøntarealer i tilknytning til boligprosjektet.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Litjskjeet med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Illustrasjoner av boligene
\DCIM\100MEDIA\YUN00114.jpg
Illustrasjon oversikt
Litjskjeet - Ler
Illustrasjon enebolig i kjede
Litjskjeet - Ler
Illustrasjon enebolig i kjede
Litjskjeet - Ler
Illustrasjon leiligheter
Litjskjeet - Ler
Illustrasjon leiligheter
Litjskjeet - Ler
Illustrasjon med lekeplass
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!