logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Lillejordet - det lille nabolaget med det store hjertet

I landlige omgivelser skal vi bygge totalt 43 nye boliger i variert bebyggelse. Her kommer eneboliger, tomannsboliger, kjedede eneboliger, rekkehus og leiligheter i småhus. Når du flytter til Lillejordet vil du bli en del av et fellesskap med mennesker i alle aldre, med pent opparbeidede fellesarealer og barnevennlige omgivelser rundt deg.

Eneboliger i kjede

Nå har du muligheten til å sikre deg et helt nytt kjedehus i naturskjønne omgivelser på Lillejordet. Her skal vi bygge fire romslige kjedehus over to plan, med smarte planløsninger og med alt du trenger av fasiliteter i hverdagen, BRA på 121,8 / P­rom på 110,6 kvadratmeter.

Her får du et romslig hjem med god oppbevaringsplass, hyggelige uteområder og den gode standarden du forventer av et helt nytt hjem fra OBOS Block Watne. Du går inn i boligen via carporten, hvor du også finner en praktisk sportsbod. Når du er vell inne i huset vil du først se en romslig entré med plass til det du trenger av sko og yttertøy. Videre inn i etasjen vil du få et delikat bad, et moderne kjøkken med plass til spisestue, og ikke minst en flott stue med utgang til terrassen på nærmere 18 kvadratmeter. Tar du turen opp trappen vil du ha tre gode soverom, hvor det ene har et tilhørende walk­in­closet. Denne etasjen har også et romslig bad, i tillegg til et teknisk rom. Boligene blir omkranset av en ferdig opparbeidet plen, som du enkelt kan gå ut til via carporten eller terrassen.
Utvendig blir tomten ferdig opparbeidet med asfaltert innkjørsel og plen. Bilen parkerer du i carporten i forbindelse med boligen.

Rekkehus

Vi skal bygge totalt 13 nye rekkehus (hus 2, 3 og 4) på Lillejordet, boligene kommer i rekker på tre, fire og seks enheter. Først ut er hus 3 og 4 som har en flott beliggenhet på tomten.

Boligene kommer med smarte planløsninger og en rekke praktiske fasiliteter som gjør hverdagen enklere for deg og dine. Disse boligene passer perfekt for både nyetablerte og barnefamilier. Her får du et romslig hjem med god oppbevaringsplass, hyggelige uteområder og den gode standarden du forventer av et helt nytt hjem fra OBOS Block Watne.

Leiligheter

Vi skal bygge totalt 16 leiligheter fordelt på 4-mannsboliger på naturskjønne Lillejordet. Leilighetene kommer som både 2­- og 3-­roms. I første omgang har vi fire leiligheter for salg.

Leilighetene kommer med entrè, ett eller to soverom, et delikat bad, innvendig bod og åpen stue­ og kjøkkenløsning. Boligene i første etasje får en stor terrasse, mens leilighetene i andre etasje kan glede seg over en romslig balkong. Samtlige uteplasser får gode solforhold som du kan nyte på de beste sommer­dagene. Bilen kan parkeres i egen carport. Du kan sette ditt eget preg på boligen ved å velge mellom tilvalgs muligheter av kjøkken­ og baderoms innredning, parkett, fliser og farge på veggene.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Lillejordet med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Illustrasjoner
Lillejordet - Larvik
Lillejordet - Larvik
Illustrasjon - slik vil det bli
Lillejordet - Larvik
Illustrasjon tomannsboliger (DF3)
Lillejordet - Larvik
Illustrasjon tomannsboliger inngangsside (DF3)
Lillejordet - Larvik
Illustrasjon fra stue i tomannsbolig (DF3)
Lillejordet - Larvik
Enebolig i kjede
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!