logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om prosjektet

Lillejordet

I en landlig idyll ligger Lillejordet mellom Stavern og Larvik. I nærområdet til prosjektet finnes barnehage, skole, golfbane, butikk og kort vei til sjøen. Vi er opptatt av å skape et trygt og sosialt miljø i våre boligfelt.

Når du flytter til Lillejordet vil du bli en del av et fellesskap med mennesker i alle aldre, med pent opparbeidede fellesarealer og med barnevennlige omgivelser rundt deg. Her skal vi bygge 43 boliger totalt, fordelt på leiligheter, kjedehus, eneboliger og tomannsboliger. Dette vil gjøre nabolaget både mangfoldig og trygt. Flytt til et hyggelig fellesskap i landlige omgivelser, men med kort vei til alt du trenger for å ha en enkel hverdag.

ET MILJØVENNLIG HJEM
OBOS Block Watne jobber systematisk med miljøtiltak i hverdagen. Din nye bolig vil få godt isolerte konstruksjoner i gulv, yttervegg og tak. Det leveres solide vinduer med et lavt varmetap og god vindtetting med lav luftlekkasje. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner sikrer en jevn og stabil innetemperatur i samtlige rom. På Lillejordet blir det tilrettelagt for elbillading og mulighet for å ettermontere solcelleanlegg. Boligen leveres med nedsenket renovasjonsanlegg.

Dronebilder fra Lillejordet
Lillejordet - Larvik
Dronebilde
Lillejordet - Larvik
Dronebilde
Lillejordet - Larvik
Dronebilde
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!