logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Beste tomta i by'n? Tomannsbolig i Store Nørve

Nå har du muligheten til å sikre deg en enhet i en eksklusiv tomannsbolig i flotte omgivelser. Boligene er av god standard og kommer med smarte planløsninger som gjør hverdagen mer behagelig for deg og dine, BRA 137,2 kvadratmeter, P-rom 126,6 - 127,3 kvadratmeter. Disse boligene blir en del av et høyt priset villaområde med kort vei til Ålesund sentrum.

Boligene vil ligge sydvendt med flott utsikt mot Sunnmørsalpene. Den flotte beliggenheten gjør dette til attraktive hjem for både familier og par, ikke minst om du ønsker deg et romslig hjem med alt dere måtte ønske av fasiliteter.

Fire soverom

Vi skal totalt bygge seks enheter over to etasjer. Samtlige får et moderne uttrykk med kvalitetsinnredning fra våre leverandører. Finn den planløsning som passer for deg: Stor entre med eget garderobe rom hvor familiens ”private” kan oppbevares, stor kjellerstue eller et luksuriøst soverom med egen garderobe. Planløsningene er litt forskjellige mellom boligene, men funskjonalitet har vært viktig i planleggingen. Alle boliger får to bad og en åpen stue- kjøkkenløsning med plass til en innbydende spisestue. Du får en sydvendt balkong i andre etasje og en terrasse i etasjen under. Fra sistnevnte kan du gå ut til en ferdig opparbeidet hage. Hver boenhet får også tilgang til en egen garasje i tilknytning til boligene, samt en egen sportsbod. Bolig 3 og 4 er tilrettelagt for livsløpsstandard.

Illustrasjoner
Larsgården - Ålesund
Illustrasjon bolig 1 og 2
Larsgården - Ålesund
Illustrasjon bolig 5 og 6
Larsgården - Ålesund
Illustrasjon bolig 5 balkong
Larsgården - Ålesund
Illustrasjon bolig 3 stue og kjøkken
Larsgården - Ålesund
Illustrasjon bolig 5 stue og kjøkken
Larsgården - Ålesund
Illustrasjon bolig 5 hall
Larsgården - Ålesund
Illustrasjon oversikt
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!