logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

På Kvileitet skal vi bygge romslige og moderne rekkehus og eneboliger. Her blir det virkelig godt å leve med frodige grøntarealer, spennende fasader og smarte planløsninger.

Rekkehus

Kvileitet 16 - 28 blir romslige rekkehus på mellom 78,6 og 99,8 kvm (BRA). De minste har to soverom, de største har tre. Et tydelig kjennetegn på boligene er de spennende fasadene og de praktiske planløsningene hvor hver eneste kvadratmeter er utnyttet optimalt.

Boligen går over to etasjer og består av åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til markterrasse og hage på baksiden. I boligene som har tre soverom, kan det ene fjernes dersom man foretrekker større loftstue. Boligen har egen carport med asfaltert gangvei til hoveddør. Utearealene blir levert ferdig opparbeidet. Ved hovedinngangen finner du en svært god sykkelbod. Planløsningen er ellers moderne, svært effektiv og gjennomtenkt.

Rekkehuset leveres med god standard og kommer blant annet med balansert ventilasjon med varmegjenvinning som gir godt inneklima og lave fyringsutgifter. I en helt ny bolig kan du også glede deg over mange år uten oppussingsbehov. Bruk heller tiden på familien, for her kan du virkelig nyte livet i en helt ny bolig med gode solforhold.

Eneboliger 

På Kvileitet skal vi nå bygge romslige og moderne eneboliger. .

Kvileitet 7 til 37 blir romslige eneboliger med areal fra 109,6  til 193,6 kvm (BRA). De fleste boligene har carport med takterrasse over, noen har garasje med takterrase, og nr 23 har dobbel garasje.  Et tydelig kjennetegn på boligene er de spennende fasadene og de praktiske planløsningene hvor hver eneste kvadratmeter er utnyttet optimalt.

Boligen i nr 7-21 går over to etasjer og består av åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til takterrasse. Fint opparbeidet hage. Boligen har egen carport med asfaltert gangvei til hoveddør. Utearealene blir levert ferdig opparbeidet. Planløsningen er ellers moderne, svært effektiv og gjennomtenkt.

Nr 23-29 går over tre etasjer og består av garasje, hall, vaskerom, bad, bod og soverom/stue i underetasjen. Hele første etasje er viet stue og kjøkken med utgang til terrasse over garasjen. I toppetasjen finner vi tre soverom og bad.

Nr 31 - 35 har to etasjer, og består av carport med sportsbod, hall, bo/vaskerom, bad og tre soverom. Åpenstue- og kjøkkenløsning finner vi i etasjen over, der det også er plass til kontor og wc, samt utgang til stor terrasse.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Kvileitet med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Illustrasjoner av rekkehus og eneboliger
Oversikt over byggingen på Kvileitet, Rosk
Illustrasjon rekkehus sett ovenfra
Oversikt over Kvileitet, Rosk på Nærbø
Illustrasjon rekkehus sett ovenfra
Eksteriør rekkehus Kvileitet 40-50 Rosk på Nærbø
Fine lekeområder
Interiør kjøkken
Illustrasjon kjøkken rekkehus
Interiør stue
Illustrasjon stue rekkehus
Kvileitet - Nærbø
Illustrasjon nr 7-13
Kvileitet - Nærbø
Illustrasjon nr 15-21
Kvileitet - Nærbø
Illustrasjon nr 23-29
Kvileitet - Nærbø
Illustrasjon fra terrasse i nr 17
Kvileitet - Nærbø

Enebolig nr 31-37 illustrasjon

Kvileitet - Nærbø

Terrasse enebolig nr 31-37 - illustrasjon

Kvileitet - Nærbø

Illustrasjon fra stue og kjøkken i nr 31-37 - enebolig

Kvileitet - Nærbø
Illustrasjon oversikt eneboliger
Kvileitet - Nærbø
Illustrasjon rekkehus 16 - 28
Kvileitet - Nærbø
Illustrasjon rekkehus 16 - 28
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!