logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Kruttverkstoppen består av frittliggende eneboliger, eneboliger i kjede og rekkehus - alle med god standard og miljøvennlige sedumtak. En av boligene får motsrøms svømmebasseng!

Boligbytte

Vi tilbyr Boligbytte på boligene på Kruttverket. Kjøp ny bolig av oss, og vi kan kjøpe din gamle! Ta kontakt med salgskonsulent for mer informasjon. Du kan også lese mer om Bolgbytte her.

Fem frittliggende eneboliger
Vi har gleden av å presentere fem fantastiske eneboliger - det ene har motstrøms svømmebasseng! Fellesnevneren er fem eller seks soverom, dobbel garasje, stor og åpen stue- og kjøkkenløsning, og godt med bodplass.

Enebolig i kjede UTSOLGT
Eneboligene i kjede går over tre etasjer. Gode solforhold og flere terrasser gjør disse boligene til attraktive hjem. De fire boligene i Kruttørkeveien har mulighet til hele seks soverom.

Rekkehus UTSOLGT
De 11 rekkehusene varierer i størrelse fra tre til fire soverom. Alle boligene har to bad, åpen kjøkkenløsning, vaskerom, innvendig og utvendig boder, samt egen garasje. Boligene har også to stuer, med unntak av boligene 18 til 20. Her får du altså svært romslige boliger med mye boltreplass, og passer derfor utmerket til familier. Boligene har også flotte uteplasser hvor du kan nyte de rolige, naturskjønne omgivelsene. Alle boligene har store, fine balkonger/terrasser, samt utgang til terreng og private uteplasser.

Sedumtak
Boligene får Sedumtak, noe som gir en ekstra kvalitet til husene. Sedumtak er et lett, levende, vakkert og funksjonelt tak. Sedumtaket består av tørkesterke sedumplanter (stauder) som varierer i farge og utseende i de forskjellige årstidene. Om sommeren blomstrer sedumplantene med hvite, gule og rosa små blomster. Om vinteren har takvegetasjonen en rødbrun vakker farge som går i ett med naturen ellers. Det kan forekomme innslag av mose i sedumtaket ved næringsmangel, og vi anbefaler å gjødsle sedumtaket for god tilvekst. Takvegetasjonen skal ikke klippes og krever derfor meget lite vedlikehold. Sedumtak er ikke det samme som et torvtak. Det består av et syntetisk nett fylt med stein og sand. På flate tak som på Kruttverket kan sedumplantene nyttegjøre seg av regnvannet.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Kruttverket med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Slik blir boligene
Kruttverket - Nittedal
En av eneboligene har motstrømsbasseng - illustrasjon
Kruttverket - Nittedal
Enebolig i kveldsstemning - illustrasjon
Kruttverket - Nittedal
Gatetun i kveldsstemning - illustrasjon
Kruttverket - Nittedal
Stue i enebolig - illustrasjon
Kruttverket - Nittedal
Fra badet i enebolig - illustrasjon
Kruttverket - Nittedal
Oversikt illustrasjon
Kruttverket - Nittedal
Oversikt illustrasjon
Kruttverket - Nittedal
Stilige eneboliger i kjede
Kruttverket - Nittedal
Fine terrasser
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!