Korsmo - Skarnes

Korsmo - Skarnes

Leilighet sentralt rett ved naturen

Boliger

Leiligheter

Leilighetene på Korsmo er 3- og 4-roms selveierleiligheter bygd i henholdsvis 8- og 4-mannsboliger. Leilighetene i 1. etasje har trappefri adkomst og livsløpsstandard. De fleste leilighetene har utsyn mot fellesareal, og det legges opp til at alle skal ha uteplasser mot sør eller vest. 

Prisliste Slik blir boligene
Korsmo - Skarnes
Leilighet, kjøkken fra hus A
Korsmo - Skarnes
Illustrasjon stue hus A
Om prosjektet

På Korsmo er feltet bygget rundt tunløsninger, hvor de fleste leilighetene har utsyn mot fellesareal og friareal. Dessuten legges det opp til at alle skal ha uteplasser mot sør eller vest. Det vil bli en carport med bod for hver leilighet – her er det med andre ord mulighet for parkering av både bil, sykkel og ski.

Block Watne-teamet

Prosjektlederen

Kapteinen som styrer skuta

Hvert Block Watne-prosjekt har en prosjektleder med god lokalkunnskap om stedet og området. Allerede før byggestart jobber prosjektlederen tett sammen med arkitekten og byggelederen. Flere fagfolk utfyller teamet underveis. Prosjektlederen er involvert fra A–Å og styrer og gjennomfører prosjektet til riktig tid, kostnad og kvalitet.

Byggelederen

Bærebjelken i ethvert prosjekt

Byggelederne i Block Watne har ansvar for å følge opp alle som er involvert i byggeprosessen. De følger opp håndverkerne, underleverandører og holder kontakten med deg som har kjøpt boligen, blant annet gjennom et kvalitetsmøte. Byggelederen sørger for en trygg og effektiv byggeprosess og et godt sluttresultat.

Distriktssjefen

Den driftige

Distriktssjefen har totalansvaret for Block Watnes arbeid i et bestemt distrikt. Det inkluderer den daglige driften av distriktskontoret og oppstart av nye utbyggingsprosjekter. I arbeidet med videreutvikling og kvalitetssikring av Block Watnes produkter og tjenester bruker distriktssjefen sin lokalkunnskap om området.

Tømreren

Teamets slagkraftige

Block Watnes tømrere bygger hvert eneste bygg fra grunnen av, enten det er en enebolig eller et større leilighetskompleks. Våre tømrere jobber tett med byggelederen og i faste team. De kjenner hverandre godt og er glade i å jobbe sammen. Det skaper raske, smidige og effektive leveranser – og, ikke minst, fornøyde boligkjøpere. 

Salgskonsulenten

Fra kontakt til kontrakt

Salgskonsulenten er som regel den første du møter når du søker bolig hos Block Watne. Salgskonsulenten holder visninger og svarer på de spørsmål du måtte ha om boligen og veien videre. Ved boligkjøp er det salgskonsulenten som holder kontraktsmøte, hjelper deg med tilvalgene og orienterer deg om hvordan ditt nye hjem og nabolag utvikler seg.

Arkitekten

Den visjonære planleggeren

Alle hus fra Block Watne er arkitekttegnet. Arkitekten er i sving lenge før byggestart. Sammen med prosjektleder, salgskonsulent og byggeleder planlegger og tegner arkitekten eneboliger, rekkehus og leiligheter. Arkitekten har fokus på både det funksjonelle og estetiske, og er blant annet ansvarlig for byggeteknikk, planløsning og design.

I nabolaget

Korsmo ligger på Skarnes i Sør-Odal kommune. Her finner du flere fine tun med ulike boliger og beboere i alle aldersgrupper som sammen skaper et trivelig og variert bomiljø. Det er kort vei til skoler, idrettsanlegg og til Skarnes.

Nabolagsprofil

Kollektiv transport

Buss- og togstasjon 1-2 km unna

Dagligvare

Joker og Kiwi er en kort tur unna

Fritid

Idrettshall, fotballbaner og turterreng rett i nærheten

Se hva naboene mener om området Visning og kontakt
Adresse

Fra rundkjøringen på Skarnes vestside: Kjør mot Oslo, og ta første veg til høgre etter bensinstasjonen (Korsmovegen). Ta deretter første veg til høgre (Korsmokroken) og deretter første veg til venstre ved innkjøringen til barnehagen (Korsmosvingen). Innerst i denne vegen ligger leilighetene.

Åpne i Google Maps
Visning
Lyst til å ta en titt? Ta gjerne kontakt med vår salgskonsulent for å avtale en tid for visning som passer for deg.
Ta kontakt med oss
Korsmo - Skarnes
Maj Aastebøl
Salgskonsulent
911 40 849
Skal vi kontakte deg?