Søk i Blockwatne.no
Korsmo - Skarnes

Korsmo - Skarnes

Leilighet sentralt rett ved naturen

Boliger

Leiligheter

Leilighetene på Korsmo er 3- og 4-roms selveierleiligheter bygd i henholdsvis 8- og 4-mannsboliger. Leilighetene i 1. etasje har trappefri adkomst og livsløpsstandard. De fleste leilighetene har utsyn mot fellesareal, og det legges opp til at alle skal ha uteplasser mot sør eller vest. 

Prisliste Slik blir boligene
Korsmo - Skarnes
Leilighet, kjøkken fra hus A
Korsmo - Skarnes
Illustrasjon stue hus A
Om prosjektet

På Korsmo er feltet bygget rundt tunløsninger, hvor de fleste leilighetene har utsyn mot fellesareal og friareal. Dessuten legges det opp til at alle skal ha uteplasser mot sør eller vest. Det vil bli en carport med bod for hver leilighet – her er det med andre ord mulighet for parkering av både bil, sykkel og ski.

I nabolaget

Korsmo ligger på Skarnes i Sør-Odal kommune. Her finner du flere fine tun med ulike boliger og beboere i alle aldersgrupper som sammen skaper et trivelig og variert bomiljø. Det er kort vei til skoler, idrettsanlegg og til Skarnes.

Nabolagsprofil

Kollektiv transport

Buss- og togstasjon 1-2 km unna

Dagligvare

Joker og Kiwi er en kort tur unna

Fritid

Idrettshall, fotballbaner og turterreng rett i nærheten

Se hva naboene mener om området Visning og kontakt
Adresse

Fra rundkjøringen på Skarnes vestside: Kjør mot Oslo, og ta første veg til høgre etter bensinstasjonen (Korsmovegen). Ta deretter første veg til høgre (Korsmokroken) og deretter første veg til venstre ved innkjøringen til barnehagen (Korsmosvingen). Innerst i denne vegen ligger leilighetene.

Åpne i Google Maps
Visning
Lyst til å ta en titt?
Ta gjerne kontakt med vår salgskonsulent for å avtale en tid for visning som passer for deg.
Ta kontakt med oss
Korsmo - Skarnes
Maj Aastebøl
Salgskonsulent
911 40 849
Skal vi kontakte deg?