logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Her er noen av våre mest attraktive prosjekter nå

Block Watne har et bredt utvalg av nye boliger over hele Norge – flotte funkishus på Røyken, herskapelige eneboliger på Kongsberg, moderne hus i funkisstil i Nannestad, og leiligheter med fjordutsikt i både Rogaland og Ålesund.

Block Watne bygger boliger fra Kristiansand i sør til Stjørdal i Trøndelag, og tilbyr et bredt spekter av alternativer for deg som er på utkikk etter ny bolig.

Vår visjon er å bygge fremtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer, og med mer enn 90 år erfaring i bransjen, vet vi hva det norske folk vil ha. Vi tilbyr både leiligheter, rekkehus, eneboliger og eneboliger i rekke – med Block Watne skal det være et alternativ for alle.

Arkitektene våre jobber kontinuerlig med å utvikle boliger som møter individuelle behov og ønsker – enten det er en moderne designbolig, et funkishus, et tradisjonelt hus, eller en herskapelig bolig.

Felles for dem er at boligene er gjennomtenkt, med gode planløsninger og av god kvalitet. Her er noen av de spennende prosjektene våre som er aktuelle nå. Se våre boliger her

 

Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?

Tradisjonelt hus i Rælingen, Nannestad, Molde og Kongsberg

Den tradisjonelle boligen er gjerne kjennetegnet med saltak og teglstein, vinduer med sprosser og utvendig trepanel. I dag finnes det likevel en rekke varianter av det tradisjonelle huset, og vi har flere aktuelle prosjekter for deg som ønsker et tradisjonelt hus.

– De mest populære boligene er fremdeles de tradisjonelle eneboligene. Det er det nordmenn over hele Norge kjøper mest av, forteller Bjørnar Tretterud, salg- og markedssjef i Block Watne.

På Lafteråsen i Kongsberg bygger vi ut fem flotte eneboliger på solrike og flotte tomter, hvor vi har enebolig Ruud for salgs nå.

Ruud er en klassisk hustype med optimal planløsning for hele familien. Huset er elegant og innholdsrikt med en tomt på 634 m2. Tomten har gode solforhold fra morgen til kveld, og kommer med en hage som vender mot naturskjønne omgivelser og friarealer.

 

Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?

Hus på Røbekklia i Molde

På Røbekklia i Molde, 10 minutter fra sentrum, bygger vi både tomannsboliger og eneboliger i den tradisjonelle stilen.

Tomannsboligene er over to etasjer, og passer godt for voksne og familier med barn. Boligene kommer med tre soverom, to bad, samt stue og kjøkken i åpen løsning. I tillegg har de et flott uterom. De er moderne og romslige med smarte løsninger.

 Eneboligen er av typen Vikan. Dette er en stor og flott enebolig over to etasjer med et areal 208 kvadratmeter, og tomten er på hele 923 kvadratmeter. Her får du en bolig med store rom - fire soverom, to bad og loftstue.

Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?

Hus på Damlitoppen i Skarnes

På Damlitoppen bygger vi eneboliger i kjede på ett plan. Området får fire boliger i to varianter, hvor flere av husene er av den tradisjonelle stilen

Alle boligene får en romslig stue- og kjøkkenløsning med mønt himling som gir en god romfølelse. Kjøkkeninnredningen har integrerte hvitevarer og en lys benkeplass som innbyr til arbeid og matlaging. Soverommene er romslige og har godt med garderobeplass. Boligen har også en vedovn, til kos på kalde vinterdager.

 

Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?

Tomannsbolig på Ulleråsen i Rælingen

På Ulleråsen i Nordby, nord i Rælingen kommune,  bygger vi flere eneboliger og tomannsboliger, hvor spesielt tomannsboligene er i den tradisjonelle stilen.

Tomannsboligen er på 162 kvadratmeter, og går over to etasjer. Her får du bod, wc, vaskerom og åpen stue- og kjøkkenløsning, samt fire gode soverom, hvorav ett har eget bad. Det er også en hyggelig loftstue og bad, og utgang til en flott balkong. Det følger med dobbel garasje til begge boligene.

Eneboligen har en stor, lys stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til en flott terrasse over garasjen. Huset har også hall med garderobe, kjellerstue, to soverom, bad, vaskerom, teknisk rom og bod. Innenfor er det WC og to soverom, hvorav det ene har eget bad og walk-in-closet.

– Stille og rolig, og nærhet til skogen. Området har et fantastisk oppvekstmiljø og skolemiljø, og et inkluderende nabolag, sitat fra lokalkjent i Rælingen.

Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?

Rekkehus og tomannsbolig i Nannestad

På Eltonåsen Syd er et spennende boligprosjekt i gang, medleiligheter, tomannsboliger og rekkehus i den tradisjonelle stilen.

Byggingen har startet og forventet innflytting for de første boligene er høsten 2019. Eltonåsen Syd vil gi rom for mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Det kommer det 2-, 3-, 4- og 5-roms leiligheter, samt 4- og 5-roms tomannsboliger og rekkehus. Her skal det være mulig å finne akkurat det du ønsker deg mest.

Fellesnevner for rekkehusene og tomannsboligene er tre soverom, stor stue, flott terrasse og egen carport. De fleste har i tillegg loftstue. Boligene går over to etasjer og får en lys og luftig planløsning. Du får balkong i 2. etasje og terrasse på bakkeplan.

Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?

Funkishus og moderne hus i Drammen, Røyken, Grimstad og Hønefoss

Mens mange nordmenn setter pris på det tidløse designet ved et tradisjonelt hus, er det stadig flere som drømmer om moderne designboliger og/eller funkishus.

Fra funksjonalismens opprinnelse på 1920-tallet, er funkis i dag blitt et vidstrakt begrep, og for de fleste er funkishus synonymt med flatt tak, rette linjer, geometriske former og store flater. Her er noen av prosjektene våre som passer for deg som ønsker en moderne bolig.

Funkishus i tretoppene på Røyken

På Kjekstadmarka på Røyken bygger vi for tiden 14 frittliggende eneboliger i funkisstil, med moderne utforming av eksklusiv kvalitet, tegnet spesielt med tanke på den praktfulle beliggenheten på feltet.

Husene går over to eller tre plan, med en arkitektur som gjør det beste ut av omgivelsene og terrenget. Hver bolig får 3-4 soverom, noe som sikrer god plass til alle medlemmer av familien.

– jeg kaller boligene «fugleredene», og er noe helt unikt. Arkitektene har virkelig jobbet med å tilpasse boligene til tomten og naturen, og her får du en følelse av å ha et hus over tretoppene. Furutrærne går i ett med terrassen, og med store vinduer fra stuen har du utsikt hele året, sier Bjørnar Tretterud, salgs- og markedssjef i Block Watne.

Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?

Moderne eneboliger og rekkehus i Nittedal

Kruttverkstoppen består av frittliggende og moderne eneboliger, eneboliger i kjede og rekkehus - alle med god standard og miljøvennlige sedumtak. Dette er tak som består av tørkesterke sedumplanter (stauder) som varierer i farge og utseende i de forskjellige årstidene.

Eneboligene har fem eller seks soverom, dobbel garasje, stor og åpen stue- og kjøkkenløsning, og godt med bodplass. Det ene huset har også et motstrøms svømmebasseng i hagen.

Eneboligene i kjede går over tre etasjer. Gode solforhold og flere terrasser gjør disse boligene til attraktive hjem. De 11 rekkehusene varierer i størrelse fra tre til fire soverom. Alle boligene har to bad, åpen kjøkkenløsning, vaskerom, innvendig og utvendig boder, samt egen garasje.

Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?

Eneboliger og rekkehus i funkisstil i Grimstad

På Moytoppen i Grimstad bygger vi flere typer boliger i moderne funkisstil. Du kan velge mellom flere typer eneboliger i kjede, eneboliger og leilgiheter. 

Moytoppen er et helt nytt boligområde med nærhet til Fevik og Vik i Grimstad. Landlig beliggenhet med barnehager og skoler i nærområdet og kort vei til E18 og arbeidsplasser i og rundt Grimstad. Flott utsikt, sol fra morgen til kveld og kort vei til badeliv, fiskelykke og turer i skog og mark.

– Barnevennlig, ryddig og trygt nabolag. Her har du alt du trenger i nærheten, sitat fra lokalkjent på Grimstad.

Funkisboliger med sørlandsidyll utenfor Kristiansand

I Ringveien på Høvåg utenfor Kristiansand bygger vi et helt nytt boligfelt bestående av frittliggende eneboliger, eneboliger i kjede, og leilgiheter - alt i moderne funkisstil.

I nærheten av Norges fineste skjærgård, Blindleia, ligger Ringveien. Her kan du trekke pusten fra den hektiske hverdagen i byen, men samtidig har du på kort vei til alle fasiliteter. Med sin landlige beliggenhet er Ringveien også et eldorado for den som trives i skogen og ved sjøen. Du befinner deg rett og slett midt i naturen med alle muligheter til å nå fine fjorder, badeplasser og fiskeplasser på noen minutter.

Området vil bli enhetlig utformet og alle boligene er tilrettelagt etter dagens krav og standard. Totalt skal vi bygge 56 boliger, og i tillegg bygges det en barnehage med stor tomt på samme område.

ProEXR File Description

=Attributes=
cameraAperture (float): 36.000000
cameraFarClip (float): 0.000000
cameraFarRange (float): 1000.000000
cameraFov (float): 65.451431
cameraNearClip (float): 0.000000
cameraNearRange (float): 0.000000
cameraProjection (int): 0
cameraTargetDistance (float): 7674.887207
cameraTransform (m44f): [{0.586109, 0.0303069, 0.807142, 9080.94}, {0.810233, -0.0219236, -0.583872, 8247.47}, {-7.06923e-008, 0.999301, -0.0872619, 2395.59}, {0, 0, 0, 1}]
channels (chlist)
compression (compression): Zip16
dataWindow (box2i): [0, 0, 2199, 1294]
displayWindow (box2i): [0, 0, 2199, 1294]
gamma (float): 1.000000
lineOrder (lineOrder): Increasing Y
pixelAspectRatio (float): 1.000000
screenWindowCenter (v2f): [0.000000, 0.000000]
screenWindowWidth (float): 1.000000
tiles (tiledesc): [64, 64]

=Channels=
A (float)
B (float)
G (float)
R (float)

Moderne hus i Hvitveisbakken utenfor Drammen

I Hvitveisbakken i Mjøndalen, utenfor Drammen, bygger vi  fem frittliggende familievennlige og moderne eneboliger. 

Boligene er moderne og romslige med smarte løsninger. De går over to plan, og du kan velge mellom to typer. Begge boligene har entré i første etasje hvor du har et stort soverom, bad, bod, en romslig åpen stue- og kjøkkenløsning, med utgang til en solrik uteplass med flott utsikt.– Dette er et vakkert område, og boligene kommer til å bli fantastiske. Dette er moderne boliger med smarte og gode planløsninger. Vi kommer til å bygge ytterligere fem eneboliger her i løpet av de neste 2-3 årene, sier Bjørnar Tretterud, salg- og markedssjef i Block Watne.

Enebolig Hvitveisbakken Block Watne

Eneboliger i funkisstil på Hønefoss

I Tanberglia på Hønefoss bygger vi leiligheter, moderne eneboliger i kjede, tomannsboliger og rekkehus i funkisinspirert stil.

Disse passer svært godt for barnefamilier, men også for de uten barn. Tomten ligger i rolige og naturskjønne omgivelser på et høydedrag med utsikt mot og gangavstand til Hønefoss sentrum. Skoler og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Barnehage skal bygges på nabotomten.

tanberglia rekkehus block watne

Funkishus på Nedenes i Arendal

Engene Platå består av en rekke unike boliger i funkisstil, både eneboliger og leiligheter, med fine grøntområder og begrenset trafikk.

Eneboligene har et romslig kjøkken i første etasje, som er knyttet sammen med en lys og fin stue via en romslig gang/trapperom. Med vinduer på begge sider gir det et deilig, lyst og luftig inntrykk. Andre etasje rommer tre soverom, stort bad, og stor bod. Vaskerom og wc i første etasje er praktisk i hverdagen.

Moderne hus og rekkehus på Hamar

Telthushagan er et nytt område på Voll & Lund på Hamar i Ringsaker med moderne eneboliger, rekkehus og leiligheter i et stilfulllt uttrykk.  

Eneboligene går over to etasjer og er utstyrt med 3(4) soverom og to bad. Stuen har utgang til terrasse på hele 35 m2 – perfekt for grillfester og late dager på solseng.

 Rekkehusene går over to etasjer og er utstyrt med 3 soverom, kontor/gjesterom og to bad. Rekkehusene har store vindusflater og en flott balkong.

Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?
Engene Platå, Nedenes
Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?
Telthushagan, Hamar

Leiligheter med flott utsikt i Molde og Ålesund

I tråd med vår visjon om å bygge fremtidens samfunn, bygger vi stadig ut nye og spennende boligfelt i Norge, med leiligheter for enslige, nyetablerte, eldre, små og store familier.

Leilighetene er gjennomtenkte og har praktiske løsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og miljøvennlig oppvarming. Her noen av de mest unike leilighetene vi har ute for salg akkurat nå.

Fjordutsikt på Lerstadbakken i Ålesund

På toppen av Lerstadbakken, med utsikt til Breisundet, kommer det frem nye leiligheter i en moderne blokk ipå Lerstad.

Fire av fem leiligheter er solgt, men du har fremdeles mulighet til å kapre en av disse flotte leilighetene. Boligene er plassert i en tre-etasjes blokk med garasjekjeller og heis. 2-roms leiligheten ligger på bakkeplan med egen uteplass. Leilighetene er utstyrt med god standard, og felles for alle er kjøkken fra HTH, integrerte hvitevarer fra Siemens, garderobeskap fra Rival og parkett fra Boen.

Leiligheter med egen uteplass i Molde

På Røbekklia i Molde bygger vi moderne 3-romsleiligheter.  Leilighetene inneholder to soverom, et romslig bad, og har åpen stue- og kjøkkenløsning. Det bygges fire 4-mannsboliger, med fire leiligheter i hvert bygg, alle med moderne vedovn.

Leilighetene er moderne og lettstelte med gode planløsninger. Leilighetene som ligger i 2. etasje har egen balkong, mens leilighetene i 1. etasje har markterrasse med rekkverk. Alle balkongene og markterrassene er sydvendte, og ligger solrikt til.

Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?
Røbekklia, Molde
Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?
Lerstadbakken, Ålesund

Leiligheter med fjellutsikt på Brusand i Rogaland

På Brusand i Rogaland bygger vi gjennomtenkte, lyse og praktiske leiligheter med god standard, godt inneklima og med kort avstand til alt du trenger i hverdagen.

Alle leilighetene på Brusand bygges med en romslig innglasset balkong eller terrasse som virker som en utvidelse av stuen. På den måten kan du nyte både solfylte og mindre solfylte dager i fantastiske omgivelser. Noen av leilighetene har også åpen terrasse i tillegg til innglasset. Den flotte beliggenheten gir deg en unik utsikt over både fjellene og utover sjøen fra din egen terrasse.

Boligprosjektet ligger midt mellom Bjårvatnet og havet, med umiddelbar nærhet til fylkesveg 44 og togstasjonen. Toget tar deg til Egersund og Bryne på 17 minutter, Sandnes på 34 minutter og Stavanger på 50 minutter.

– Her får du en helt fantastisk utsikt av både fjell og sjø. Det er så flott, det er nesten ikke til å tro, forteller Bjørnar Tretterud, salg- og markedssjef i Block Watne.

 

Kjøpe hus, rekkehus eller leilighet?
Her finner du alle våre prosjekter
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!