Søk i Blockwatne.no

Bygge enebolig

Har du tomt og skal bygge enebolig? I Block Watne har vi lang tradisjon med å bygge eneboliger. Vår første Huskatalog kom ut i 1959, med fire ulike typehus, to av dem i flere varianter. Overskriften var: «Nå ha De råd til å bygge…».

Den første Huskatalogen

Det første anslaget til den moderne typehuskatalogen kom i 1959, og hundretusener av nordmenn har gjennom årene har valgt sin bolig ut i fra denne. Et hus fra Block Watne betydde at firmaet organiserte alt som skulle til for å sette opp huset hos kunden.

Block Watne har tilbudt kunder eneboliger fra Huskatalogen i snart 60 år. Nå har vi kommet til et punkt der vi setter Huskatalogen på «pause» en periode, for så å komme sterkere tilbake med nye typer boliger og et bedre utvalg. 

Vi bygger eneboliger

Vi leverer fremdeles nøkkelferdige eneboliger i mange av byggeprosjektene våre. Fordelen med å kjøpe enebolig i prosjekt, er at du slipper mye av ansvaret med oppfølging, og dermed heller kan bruke tiden på andre ting. Du kjøper ganske enkelt en ferdig planlagt enebolig som er en del av et byggeprosjekt, og overlater dermed mye av ansvaret og oppfølgingen til oss. I noen av prosjektene har vi også ledige tomter, der du står fritt til å velge hustype selv.

Nye eneboliger fra Block Watne
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!