logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Vi skal bygge ut et helt nytt område - Humlehagan - på attraktive Voll & Lund. Her kommer leiligheter, rekkehus og eneboliger i kjede. Boligene blir innflyttingsklare fra vinteren 2020.

I første salgstrinn kommer åtte leiligheter og fem eneboliger i kjede. Felles for boligene er gode og gjennomtenkte planløsninger som utnytter plassen til det fulle, slipper lyset inn og gir god romfølelse og en svært behagelig atmosfære i boligen. I andre  salgstrinn kommer det fem store, moderne rekkehus med takterrasse i 3. etasje, og 6 leiligheter med terrasse, bod og parkering.

Leiligheter (trinn 1)
De attraktive leilighetene på Humlehagan trinn 1 kommer i to varianter, og du kan velge mellom 3-roms eller 4-roms med areal fra 75 til 86 kvadratmeter BRA. 

Leiligheter (trinn 2)
3-, 4- og 5-roms leilgiheter med stilfult uttrykk med parkering og bod. Med to til fire soverom, entre, et romslig bad og en stor åpen stur-kjøkkenløsning med utgang til markterrasse eller terrasse. Kjøkkenet har god benkeplass, integrerte hvitevarer og innredning fra HTH.

Rekkehus (trinn 2)
De fem rekkehusene på Humlehagan er romslige, med BRA fra 142 til 146 kvadratmeter, og P-rom fra 129 til 133 kvm. Boligene har en stilren utforming og arkitektur, med to flotte bad og stuer, i tilleg til tre fine og behagelige soverom. Boligene strekker seg over tre etasjer, toppet av en stor takterrasse med fantastiske solforhold og flott utsikt til Mjøsa.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Humlehagan med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Eneboliger i kjede (trinn 1) - alle solgt
 

Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!