logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Der byen møter roen

Havretoppen blir et helt nytt nabolag på Kjeller, akkurat der byen møter roen. På den ene siden er det kort vei til Lillestrøms kulturtilbud og på den andre siden ligger jorder så langt øyet kan se. Her skal vi skape et varmt og velfungerende fellesskap der du bor både landlig og sentralt. På Havretoppen får du begge deler. Derfor sier vi: Havretoppen. Tett på byen. Tett på roen.

En naturskjønn høyde
Boligene vil ligge på en høyde med utsikt i flere retninger, like ved Brøter Gård. Navnet «Brøter» er flertallsformen av brautir – av norrønt braut – som betyr langstrakt høyde som skrår til en eller flere sider. Det stemmer med gårdens beliggenhet der høyden skrår til to sider, med bebyggelse på den ene siden og jorder på den andre. I disse flotte omgivelsene skal vi nå skape et helt nytt nabolag, med både leiligheter og rekkehus, grønne fellesarealer og lekeplass for de minste.

Kort avstand til alt
Ditt nye nabolag ligger ca 2,3 kilometer fra Lillestrøm torv. Du kjører dit på fem minutter med bil, og bussen kan føre deg til samme sted på rundt 12 minutter. Nærmeste bussholdeplass er rett utenfor boligfeltet. Tar du beina fatt vil du være fremme i sentrum på kun 25 minutter. I gangavstand fra Havretoppen finner du høyskoler og forskningssenteret. Området kan by på det meste av treningsmuligheter både innendørs og utendørs. Du får kort vei til skole, barnehage og dagligvarebutikk, og Romeriksmarka er kun en kort bil- og sykkeltur unna. Med andre vil du ha behagelig avstand til det aller meste, så her ligger alt til rette for at både store og små skal trives.

Nabolagsprofil

Buss

Busstopp ved boligfeltet

Lillestrøm

2,3 km fra Lillestrøm Torv

Skole/barnehage

Kort vei til skole og barnehage

Se hva naboene mener om området Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!