logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Du har nå muligheten til å sikre deg en flott 2-­ eller 3-­roms leilighet på attraktive Hallsethagen. Disse
leilighetene kommer med lyse flater, smarte planløsninger og i den gode standarden du forventer av et helt nytt hjem fra OBOS Block Watne. Kommer du tidlig inn i prosessen har du også mulighet til å gjøre tilpasninger med tanke på standard og fargevalg.

Leilighetene leveres nøkkelferdige, så her kan du flytte rett inn uten å tenke på oppussing i mange år fremover. Det er perfekte hjem for førstegangskjøpere, unge par, enslige og eldre som ønsker en enklere hverdag.

Flott uteplass

Enhetene blir fordelt på en 6-­mannsbolig og to 10-­manns boliger. Leilighetene kommer med to ulike planløsninger, så her kan du velge den leiligheten som passer best for dine behov, BRA 53 -­ 66 m², P-­rom 47 -­ 60 m². Samtlige boliger kommer med en entré med plass til sko og yttertøy. Videre vil boligene ha ett eller to soverom, et bad, innvendig bod, sportsbod og åpen stue­ og kjøkkenløsning. Du vil glede deg over å kunne nyte flotte sol dager på enten en balkong eller en terrasse. I tillegg får du tilgang til et flott felles grøntareal på utsiden av byggene. Bilen kan parkeres på den felles parkeringsplassen på feltet.

Romslige rekkehus 

De seks rekkehusene er perfekte for både store og små familier, BRA 106 - 110 kvadratmeter, P-rom 102 - 103 kvadratmeter. Inngangspartiet består av en praktisk garderobe, og her har du direkte tilgang til en innvendig bod og et bad med vaskeromsdel. Videre inn får du en romslig stue- og kjøkkenløsning med plass til spisestue. Herfra kan du gå rett ut til en innbydende pergola og den ferdig opparbeidede hagen. Tar du trappen opp til 2. etasjen vil du finne tre soverom. Etasjen har også et delikat bad. På utsiden av rekkehuset får du egen sportsbod, mens bilen kan parkeres på felles parkeringsplass i tilknytning til boligene. Også her er det ferdig tilrettelagt montering for lading.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Hallsethagen med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Slik blir boligene
Hallsethagen
Illustrasjon oversikt
Hallsethagen
Illustrasjon Hus 2
Hallsethagen
Illustrasjon Hus 1
Hallsethagen
Illustrasjon Hus 1 inngang
Hallsethagen
Illustrasjon Hus 2 terrasse leil 1
Hallsethagen
Illstrasjon stue og kjøkken leil 1 i hus 1
Hallsethagen
Illstrasjon stue og kjøkken leil 2 i hus 1
Hallsethagen
Illstrasjon stue og kjøkken leil 1 i hus 2
Hallsethagen
Illstrasjon stue og kjøkken leil 2 i hus 2
Hallsethagen
Illustrasjon stort soverom
Hallsethagen
Illustrasjon bad
Hallsethagen
Illustrasjon rekkehus hageside
Hallsethagen
Illustrasjon rekkehus inngangsside
Hallsethagen
Illustrasjon rekkehus hageside kveld
Hallsethagen
Illustrasjon rekkehus stue hus 1 og 6
Hallsethagen
Illustrasjon rekkehus stue og kjøkken hus 2-5
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!