logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Du har nå muligheten til å sikre deg en flott 2-­ eller 3-­roms leilighet på attraktive Hallsethagen. Disse
leilighetene kommer med lyse flater, smarte planløsninger og i den gode standarden du forventer av et helt nytt hjem fra OBOS Block Watne. Kommer du tidlig inn i prosessen har du også mulighet til å gjøre tilpasninger med tanke på standard og fargevalg.

Leilighetene leveres nøkkelferdige, så her kan du flytte rett inn uten å tenke på oppussing i mange år fremover. Det er perfekte hjem for førstegangskjøpere, unge par, enslige og eldre som ønsker en enklere hverdag.

Flott uteplass

Enhetene blir fordelt på en 6-­mannsbolig og to 10-­manns boliger. Leilighetene kommer med to ulike planløsninger, så her kan du velge den leiligheten som passer best for dine behov, BRA 53 -­ 66 m², P-­rom 47 -­ 60 m². Samtlige boliger kommer med en entré med plass til sko og yttertøy. Videre vil boligene ha ett eller to soverom, et bad, innvendig bod, sportsbod og åpen stue­ og kjøkkenløsning. Du vil glede deg over å kunne nyte flotte sol dager på enten en balkong eller en terrasse. I tillegg får du tilgang til et flott felles grøntareal på utsiden av byggene. Bilen kan parkeres på den felles parkeringsplassen på feltet.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Hallsethagen med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Slik blir boligene
Hallsethagen
Illustrasjon Hus B
Hallsethagen
Illustrasjon Hus A
Hallsethagen
Illustrasjon Hus A inngang
Hallsethagen
Illustrasjon Hus B terrasse leil 1
Hallsethagen
Illstrasjon stue og kjøkken leil 1 i hus A
Hallsethagen
Illstrasjon stue og kjøkken leil 2 i hus A
Hallsethagen
Illstrasjon stue og kjøkken leil 1 i hus B
Hallsethagen
Illstrasjon stue og kjøkken leil 2 i hus B
Hallsethagen
Illustrasjon stort soverom
Hallsethagen
Illustrasjon bad
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!