logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Hallsethagen blir et helt nytt nabolag like ved Klæbu sentrum. Her skal vi bygge et sosialt og hyggelig bomiljø med moderne boliger, omkranset av grønne fellesområder og de naturskjønne omgivelsene i kommunen. Dette nabolaget blir både trygt og trivelig, med alt du trenger like i nærheten. Den svært attraktive beliggenheten gjør dette til et perfekt sted å bosette seg, uansett om du er førstegangskjøper, enslig, om dere er et par eller eldre som er på jakt etter et lettstelt hjem med moderne fasiliteter.

Kort vei til alt

Her vil du leve landlig, men likevel oppleve beliggenheten som svært sentral. Både Coop Extra og Bunnpris ligger i umiddelbar nærhet, og nærmeste bussholdeplass er kun få minutter unna. Herfra kan du ta buss til Tiller, som kan tilby blant annet City Syd, byggevarehus og restauranter, men også ta turen
inn til Trondheim sentrum. Med bil vil du bruke rundt 20 minutter  inn til trønderhovedstaden. Det er også barnehager, barneskole og ungdomsskole lett tilgjengelig i nær miljøet.

Variert aktivitetstilbud

Den aktive typen vil også like å bosette seg i Hallsethagen. Klæbu treningssenter ligger i gangavstand til boligfeltet, i tillegg til at du har kort vei til blant annet fotballbane, idrettshall og ridesenter.

Nabolagsprofil
Se hva naboene mener om området Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!