logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Gode ansattebetingelser

Som medarbeider i OBOS Block Watne får du gode betingelser med pensjons- og forsikringsordninger, utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter.

Fordeler hos OBOS Block Watne

Det er mange fordeler ved å jobbe i en velrenommert bedrift. OBOS Block Watne er eid av OBOS konsernet og et selskap med solid økonomi. Samtidig gjør distriktskontorene oss til en lokal bedrift som kjenner de lokale forhold og byggetradisjoner. I tillegg er vi mange ulike faggrupper som jobber sammen. 

Hos oss får du alt fra sosiale aktiviteter til gode pensjonsordninger. OBOS Block Watne har konkurransedyktig lønn og veldig gode bonusordninger. Vi tar vare på deg gjennom gode forsikringsordninger og Helseforsikring fra Vertikal Helse som blant annet dekker fysikalsk behandling, og gir deg mulighet for utvikling gjennom videre- og etterutdanning.

Gode ansattebetingelser

Årets medarbeider

Hvert år kåres ”Årets medarbeider”. Vinneren blir tildelt ”Sølvhammeren” – en forsølvet hammer i glass og ramme. Dette er en pris som henger høyt, og som blir høyt verdsatt av de som har gjort seg fortjent til utmerkelsen.

Det velges en representant fra alle medarbeidergrupper; Byggeleder, prosjektleder, regionsjefsjef, trømrer (3 vinnere), tømrerlag, stabs- eller prosjektmedarbeider, selger og årets nykommer.

Gode ansattebetingelser
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!