logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Frishåggån ligger på Fannrem, et lite og koselig tettsted med mye eldre bebyggelse. Den siste tiden har området vokst seg større med utbygging av flere leilighetsprosjekter.

Du får alt du trenger av service­ og aktivitetstilbud like i nærheten. De nye leilighetene vil ligge rundt fire kilometer sør for sentrum av kommunesenteret Orkanger, og en drøy kilometer fra sentrum av Fannrem. Orkdals banken kunstgressbane ligger bare noen steinkast unna nabolaget, og Knyken skisenter kan by på flotte tur­ og treningsmuligheter. Skisenteret ligger en ti minutters kjøretur unna Frishåggån.

På Thamshavnbanen, som går langs tomtegrensa til boligprosjektet, kan du reise mellom Løkken Verk og Bårdshaug på Orkanger i vogner fra 1908. Dette er en populær turistattraksjon.

Tilbaketrukket område Frishåggån blir et barnevennlig og trygt nabolag. Boligområdet ligger tilbaketrukket til fra adkomstveien, og vil ikke ha gjennomgangstrafikk.

De grønne og gode fellesområdene gjør nabolaget til et hyggelig sted å være for store og små. Beliggenheten er nokså nære gamle E39, men strenge krav til støyskjerming gjør at støynivået vil være minimalt. Blant annet vil carporter og parkeringsarealet være nærmest gamle E39, mens boligene bygges med mer avstand til veien.  

Nabolagsprofil
https://profil.nabolag.no/180757730?theme=blockwatne#OPPSUMMERING Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!