logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Livet på Fjordsyn blir behagelig. Her bor du i fantastiske omgivelser, med alt du trenger i nærheten.

Velkommen til flotte Fjordsyn – nabolaget med gode utsikter. I dette unike området på Flisnes skal vi bygge over hundre nye boliger i varierte størrelser. Her skal barn og voksne leve sammen i et trygt og godt fellesskap, ta vare på hverandre og skape trivsel for alle og enhver. Fjordsyn blir et behagelig sted å leve for alle, uansett alder og livssituasjon. Små og store familier, fra unge og nyetablerte, familier med små eller store barn, til eldre som ønsker seg noe helt nytt og lettstelt.

ET NATURSKJØNT NABOLAG
Vi i OBOS Block Watne bygger med tanke på livet mellom husene. Alle som flytter hit vil bo i et grønt og hyggelig nabolag med lekeplass på hvert tun. De naturskjønne stiene på feltet knytter boligene flott sammen. Det blir gatebelysning langs veiene og grønne fellesområder hvor du kan treffe en god nabo. La barna leke fritt utendørs uten at du trenger å tenke på verken trafikk eller støy. Vi tror de som flytter hit vil få gode utsikter til både fjord og fjell – og kanskje også til fremtiden.

ALT DU TRENGER I NÆRHETEN
Dette blir et område for deg som ønsker å bruke tiden din til å nyte utsikt og omgivelser. Storfjorden ligger et steinkast fra ditt eget hjem. I nærheten finner du fantastiske turområder som du kan utnytte 
hele året, samt alt du trenger av servicetilbud. Både butikker, skoler, barnehager, idrettslag og ulike kulturtilbud er lett tilgjengelig i ditt nærmiljø. Ønsker du derimot å bruke dagen i mer urbane omgivelser er du kun 20 minutter i bil fra Ålesund sentrum. Her finner du alt du måtte ønske av bylivet – fra kjøpesenter og gågater til restauranter og kinosal.

Fjordsyn - Flisnes
Flisnneset
Fjordsyn - Flisnes
Mot Storfjorden
Nabolagsprofil
Se hva naboene mener om området Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!