logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Leiligheter – hus 1, 2, 3, 4 og 5

Du kan velge mellom flotte  2-­, 3­- og 4­-roms leiligheter med god standard, smarte planløsninger og med kvalitetsinnredning fra våre leverandører. Leilighetene bygges som to­ og firemannsboliger. De varierte størrelsene gjør at både førstegangskjøpere, familier og godt voksne kan finne sitt drømmehjem i dette nabolaget. Noen av 4­roms leilighetene kan gjøres om til en 3­-roms for å få større stue.

Velg den boligen som passer best for dine behov, BRA 54 -­ 99 m² . Alle leilighetene får en god entré med plass til det du trenger av sko og yttertøy. Du får et delikat bad, ett til tre soverom og en åpen stue­ og kjøkkenløsning med plass til en koselig spisestue. Herfra kan du som bor i 1. etasje gå ut til en flott mark­terrasse, mens enhetene i 2. etasje vil ha en innbydende balkong. De største leilighetene får en gjeste­-WC og en innvendig bod i tillegg. Samtlige enheter får egen biloppstillings­plass i nabolaget, i tillegg til at det er satt av plass til fremtidige carporter hvis sameiet ønsker å bygge dette.

Hus 1: Består av to leiligheter, horisontalt delt. Leilighetene er begge på 78 m² BRA, har to soverom, romslig bad, teknisk rom og åpen kjøkken -og stueløsning.

Hus 2: Består av fire leiligheter. Leilighetene er alle på mellom 78 og 80 m² BRA, har to til tre soverom, teknisk rom (på to av leilighetene), bad og åpen kjøkken- og stueløsning. De største leilighetene kan gjøres om til en 3-­roms for å få større stue om man ønsker det.

Hus 3: Består av fire leiligheter. Leilighetene er alle på mellom 54 og 70 m² BRA, har ett til to soverom, teknisk rom, bad og åpen kjøkken -og stueløsning.

Hus 4: Består av fire leiligheter. Leilighetene er alle på mellom 56 og 99 m² BRA, har ett til tre soverom, teknisk rom/bod, bad og åpen kjøkken -og stueløsning. De to største leilighetene har også en gjeste-WC.

Hus 5: Består av fire leiligheter. Leilighetene er alle på 78 m² BRA, har to soverom, teknisk rom, bad og åpen kjøkken -og stueløsning.

Rekkehus– hus 15 og 16

Rekkehusene bygges som 4-­ og 5-­roms med god standard, smarte planløsninger og kvalitetsinnredning fra våre leverandører. Boligene passer perfekt for både barnefamilier og par på boligjakt. Rekkehusene får en solrik beliggenhet i en blindvei, så her kan du nyte fred og ro i et stille område med nærhet til marka.

Velg den boligen som passer best for deg og dine behov. Rekkehusene kommer i to varianter;

Hus 15 inneholder 4 boliger med BRA på 151-152 m², garasjeplass, fire soverom, to bad, vaskerom, innvendig og utvendig bod, medierom og romslig stue og kjøkken.

Hus 16 inneholder to boliger med BRA på 114 m², garasjeplass, tre soverom, to bad, vaskerom, innvendig og utvendig bod og delvis åpen kjøkken -og stue løsning.  

Fra stue­ og kjøkkenløsningen er det god plass til en innbydende spisestue. Herfra kan du gå ut til en herlig balkong med fine solforhold. Du får også utgang til en ferdig opparbeidet hage på østsiden av boligen.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Firenga med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Illustrasjoner
Firenga - Vear
Illustrasjon oversikt
Firenga - Vear
Illustrasjon rekkehus 15
Firenga - Vear
Illustrasjon rekkehus 16
Firenga - Vear
Illustrasjon med nummer på hus og leiligheter
Firenga - Vear
Illustrasjon - hus 1 til venstre
Firenga - Vear
Illustrasjon hus 2
Firenga - Vear
Illustrasjon hus 3 og 2
Firenga - Vear
Illustrasjon hus 4 og 5
Firenga - Vear
Hus 15 hageside
Firenga - Vear
Hus 15 hageside kveldsstemning
Firenga - Vear
Situasjonskart leiligheter og rekkehus
Firenga - Vear
Situasjonskart leiligheter
Firenga - Vear
Situasjonskart rekkehus
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!