logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Et godt nabolag

Block Watne har en helt konkret nabolagsprofil. Vi bygger for trivsel, trygghet og sosiale nabolag.

Fellesskap og naboskap

Block Watne har undersøkt hva som skal til for å trives i et hjem. Beliggenhet er ikke overraskende en vinner, og herunder ønsket om et rygt nabolag.

Godt naboskap er av de viktigste faktorene for å trives i hverdagen. Derfor er vi svært opptatt av å tilrettelegge for sosiale møtesteder i uteområdene når vi planlegger et nytt boligprosjekt. Parker, lekeplasser og grønne soner der naboene kan samles gir vennskap og samhold, som fremmer glede og trivsel i hverdagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredelig beliggenhet

Det er selvsagt individuelt hva vi betegner som «god» beliggenhet. Det kan være urbant eller landlig, øst eller vest. Men mange av oss vil ha sol og utsikt, og de fleste er opptatt av stillhet. Gunstige støyforhold er noe som verdsettes i et moderne samfunn, der ro og naturnærhet nærmest er luksusvarer. Denne etterspørselen er vi svært opptatt av når vi bygger nye nabolag, og vi anstrenger oss til det ytterste for å skape fredelige og støyfrie bomiljø.

Et godt nabolag

Grønn rekreasjon

Naturnærhet er en glede, og noe vi alle setter pris på. Rekreasjon i det grønne er ikke bare forfriskende og behagelig, det er påvist å være direkte sunt. Ingenting er mer avslappende for kropp og sinn enn avkobling i naturen, og helsen blir bedre av turer i skog og mark.

Det tar vi på stort alvor når vi planlegger nye boligprosjekt – det skal være lett atkomst til utmark og turterreng. Vi bygger for trivsel, og det er lett å trives når man har kort vei til gode opplevelser i naturen.

Johner Bildbyra AB
+46 8 644 83 30
info@johner.se
sales@johner.se
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!