logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Leiligheter i varierte størrelser

Vi skal bygge tolv attraktive leiligheter på Eplehagan. Disse boligene kommer i tre varianter, og du kan velge mellom 2-roms, 3-roms og 4-roms. Dette er lettstelte leiligheter med et stilfullt uttrykk, lyse flater og en helhetlig arkitektur. Boligene passer godt for både enslige, par og barnefamilier som vil bo i et smart hjem med gode løsninger. Alt ligger til rette for en hyggelig og behagelig hverdag når du bor i en leilighet i Eplehagan.

Vestvendt terrasse
Velg den boligen som passer best for deg og dine behov. Samtlige leiligheter kommer med smarte planløsninger som utnytter hver eneste kvadratmeter til det fulle, BRA fra 51,5 til 86 m2 , P-rom 43 til 81 m2. Boligene kommer med entré, et romslig bad, åpen stue- og kjøkkenløsning og ett til tre soverom. Den vestvendte terrassen sørger for gode sol- og utsiktsforhold. Terrassen kommer med glassrekkverk. De store vinduene gir godt med naturlig lys inn i leilighetene. Alle enhetene får en egen biloppstillingsplass i carportanlegget.

Hyggelige fellesarealer
Utenfor leilighetene blir det et hyggelig fellesareal med ferdig beplantet plen, hekk, sittegrupperinger og bærbusker. Ta med deg en god bok og sitt i rolige omgivelser, eller la barna leke rundt mens du slår av en prat med naboen.

Rekkehus - et familievennlig hjem

Du har muligheten til å sikre deg et moderne rekkehus på Eplehagen. Vi skal bygge fire av disse i dette nye nabolaget. Rekkehusene vil ha romslige planløsninger, lyse flater og en rekke praktiske fasiliteter som gjør hverdagen med behagelig for deg og dine. Boligene får en stilren utforming og arkitektur, og kommer med flotte utearealer i de naturskjønne omgivelsene. Dette er det perfekte hjemmet for barnefamilier og par som ønsker et romslig hjem med både overnattings- og oppbevaringsmuligheter.

Tilpasset alle
Rekkehusene bygges over tre plan, BRA 169 m2 , P-rom 158,8 m2 . Her er det både private soner og felles oppholdsrom, noe som gir alle god plass til å nyte hverdagen slik de ønsker. I den første etasjen vil dere finne en romslig entré, et flott bad, eget vaskerom og en kjellerstue med utgang til terrasse og hage. Det er to soverom i etasjen, hvor det ene har en tilhørende bod som kan gjøres om til walk-in-closet. Utenfor boligen er det plass til to biler i egen carport med enkel tilgang til en utvendig sportsbod.

Stor takterrasse
Den andre etasjen består av en lys og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong. Her finner du også hovedsoverommet med et tilhørende walk-in-closet og et flott bad. Tar du trappen opp til tredje etasje vil du se en loftstue med utgang til en stor og solrik vestvendt takterrasse på hele 38 m2. Her kan du nyte en herlig sommerdag sammen med venner og familie. Det blir levert glassrekkverk på begge terrassene for å beholde den flotte utsikten nedover Hamar og Mjøsa.

Eneboliger i kjede - UTSOLGT

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Eplehagan med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Se illustrasjoner fra Eplehagen
Eplehagan
Inngang enebolig - illustrasjon
Eplehagan
Fasade enebolig - illustrasjon
Eplehagan
Fra takterrasse på enebolig i kjede - illustrasjon
Eplehagan
Inngangsparti rekkehus - illustrasjon
Eplehagan
Hageside rekkehus - illustrasjon
Eplehagan
Fasade leiligheter - illustrasjon
Eplehagan
Fellesareal - illustrasjon
Eplehagan
Oversikt - illustrasjon
Eplehagan
Oversikt - illustrasjon
Eplehagan
Stue og kjøkken i leilighet - illustrasjon
Eplehagan
Stue og kjøkken i rekkehus - illustrasjon
Eplehagan
Stue og kjøkken i enebolig - illustrasjon
Eplehagan
Loftstue i enebolig - illustrasjon
Eplehagan
Soverom - illustrasjon
Eplehagan
Bad - illustrasjon
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!