logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Engersand ligger i Lier – grønne Lier , som kommunen selv kaller seg. Det er svært gode turterreng i området og store muligheter for rekreasjon i flott natur. Aller nærmest ligger Engersand friluftsområde, med både parkskog og store gressarealer med ballsletter, volleyballbane, sandstrand og badebrygge. Gilhusodden, Fjordparken, Svangsstrand og Holmenvika er andre tilsvarende områder i nærheten. Veien er også kort til Kjekstad golfbane. Ta deg en hyggelig runde golf med vennegjengen i disse herlige omgivelsene.

For syklister er det spesielt godt tilrettelagt på Gamle Drammensbanen, i tillegg til andre fine sykkelruter i Lierdalen og innover i marka. Lier kommune samarbeider med DNT Drammen og Omegn og andre kommuner om enda bedre skilting og synliggjøring av sykkelmulighetene i Finnemarka. Kommunen er dessuten kjent for å satse på å tilrettelegge og holde god kvalitet på sine mange skiløyper. De samarbeider med erfarne løypekjørere som legger sin ære i å tilby gode forhold for både turgåere og konkurranseløpere.

Engersand Havnehage har en naturskjønne beliggenhet, samtidig som at storbylivet er like i nærheten. Det er kun 10 minutter med bil til Drammen sentrum og en drøy halvtime til Oslo. Her er alle fasiliteter tilgjengelig, fra et rikholdig kulturtilbud til flere fristende restauranter, shoppingmuligheter og uteliv. Både Drammen og Oslo er i rivende utvikling og det er alltid noe nytt og spennende å oppleve. Det sikrer lett påfyll på urbane impulser i en ellers rolig og naturskjønn tilværelse – og akkurat den balansen man ønsker seg i hverdagen.

Nabolagsprofil

Engersand friluftsområde

Parkskog og store gressarealer med ballsletter, volleyballbane, sandstrand og badebrygge i umiddelbar nærhet.

Sykkelstier

Gode sykkelmuligheter i Finnemarka og Gamle Drammensbanen.

Kort vei til storbyliv

Kun 10 minutter til Drammen sentrum med bil, og en drøy halvtime til Oslo.

Se hva naboene mener om området Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!