logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Engene Platå består av en rekke ulike boliger i funkisstil, med fine grøntområder og begrenset trafikk. Med gode møteplasser med lekestativ og sittegrupper på feltet, ligger alt til rette for gode naboskap i et trygt og variert bomiljø.

Leiligheter

3-roms med noe varierende størrelse. Noen av leilighetene får en fantastisk utsikt! Carport og utvendig sportsbod følger leilighetene.

Enebolig i kjede

Her får du et adskilt kjøkken, en stue i hver etasje og tre soverom. Videre kommer disse boligene med to gode bad, en stor entré med skyvedørsgarderobe, utvendig bod, carport og to terrasser. Enkelte av boligene kommer med takterrasse over carport på hele 34 kvm.

Frittliggende eneboliger

Velg den boligen som passer best for deg og dine behov. Vi har åtte frittliggende eneboliger med to forskjellige planløsninger. Alle går over to plan og bygges med stor takterrasse over carport på hele 28 m2. Alternativ 1 kommer med separat stue og kjøkken med plass til stor spisestue i første etasje. Ellers har boligene tre gode soverom, hvor det ene kommer med eget walk-in-closet, to bad, en stor utvendig bod og carport.

Alternativ 2 er en 5-roms med åpen stue- og kjøkkenløsning i 2. etg. Videre kommer eneboligene med fire soverom, hvor det ene har walkin- closet, to bad, eget vaskerom og stor utvendig bod og carport.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Engene Platå med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!